Viktor azt tervezi, hogy az ország 90%-a úgy dönt, odaadja a megtakarított, nyugdíjra félretett pénzét arra a célra, hogy kiskirályunk betömködjön pár rést az amúgy már darabokra szakadt kismagyarország pénztárcáján?

Én nem vagyok okos. Ez tény. De basszus, ennyire még engem sem nézhet hülyének senki…

Így hát szeretném megkérdezni azt attól a kettőmillióhétszázhatezerkétszázkilencvenkettő embertől, kik 2010. április 11-én, egy vasárnap fogták magukat, és bizalmat szavaztak annak a palinak, ki már egyszer elkúrta – bár nem vallotta be – , hogy mi a véleménye erről!?

Tehát, ki az az idióta barom, ki fogja magát, és 2-4-10millió forintot bedob a közösbe, mert azt mondja egy idióta és a csicskái, hogy ez most nagyon jó lesz…

Az én anyám, az a jó asszony, negyven évig fizetett a közösbe. Havi 36ezer és párszáz forinttal szégyenítették meg. A kurva anyátokat! A sógoroknál a törvényileg meghatározott MINIMUM ÁLLAMI nyugdíj, 207ezer forint fölött van! Mondtam már, hogy a Kurva anyátokat!?

Szóval, az egész úgy kezdődött, hogy pár hete a mutter megkérdezte, hogy akkor most én is megszüntetem e a magán-nyugdíjpénztáramat. Erre én felvontam a szemöldököm, mi az egyetlen ésszerű cselekedett attól, ki nem néz híreket. Majd ezek után egyre többször hallottam ezt a faszságot, mert hát az autóban rádiót hallgatok, ott meg csak nem kapcsolom ki, mikor a napi szösszenetekről szólnak, de az sem nagyon érdekelt.

Majd tegnap este, kurva álmosan még bepótoltam pár blog olvasását, mik az elmúlt napokban elmaradtak, és akkor – talán Répánál – azt sasolom, hogy nagyon kurvaanyázik a csaj.

Mondom, akkor ma reggel összeszedek mindent erről a témáról.

Szóval, kedves kormány, és tisztelt választópolgárok (mind a kettőmillióhétszázhatezerkétszázkilencvenkettő!)

Azt szeretném megkérdezni, hogy miként teheti meg valaki azt ebben az országban, hogy ha én kötök egy szerződést egy bankkal, pénzintézettel, akkor ezt az állam önkényesen felfüggesztheti, a céghez utalt összeget átirányíthatja anélkül, hogy én erre engedélyt adnék.

Szeretném megkérdezni, hogy milyen kimutatást kapok az eltulajdonított, ellopott majd’ fél millió forintomról, az ahhoz tartozó kamatokról, és ennek jövőbeli felhasználásáról.

Szeretném megkérdezni, hogy mi történik akkor, ha a nyugdíjpénztárak bedőlnek a 14hónap utalás nélküli időszakban, és szeretném megkérdezni, hogy….

….. most mi a KURVA ANYÁTOKÉRT nem vagytok kint az utcán, és égetitek fel ezt a kibaszott várost, ti idióta állatok!?!?!?

Mindenki, aki kommentelni készül, és megpróbálja védelmébe venni viktort, annak most előre szólok, hogy ráborítom ezt a kibaszott blogot, szóval inkább kussoljon, mert most kibaszott mérges vagyok, és a válaszomban benne lesz az “Anyád!” kijelentés is.

Nézzük mi történt a kibaszott úr, kibaszott négyszáznegyvenegyedik évében.

A kibaszott hunok nekiindultak a Balkánnak, hogy elsöpörjék a gecibe, a Keletrómai Birodalom meg a perzsák rövid ideig egymás vérét ontották, és most leszarom milyen okokból. Biztos ott is volt egy viktor, ki meglopta a népét… Jah, nem! Azt polgárháborúnak hívnák. Akkor meg csak jó volt vért ontani.

Most is jó lenne.

Facebook Twitter Tumblr

24 Responses to Hogy mivan? (avagy; a kurva anyátok!)

 1. Bigus szerint:

  Bár én mégcsak 26 éves vagyok és a bejelentett munkaviszonyom is csak 2 éve létezik, teljes mértékben igazad van! Pedig az Ab korlátozásról még nem is szóltál, de gondolom arról is tudnál egy ilyen szép kis szösszenetet produkálni! (Remélem megteszed!) Szerintem minden bloggernek és bloggerinának, aki hasonlóképp vélekedik erről, írnia kellene egy ilyen bejegyzést, mielőtt még eljön a tél és befagy a Duna…

 2. Elizabetta szerint:

  HÖN?! Miakurvaannya?! Én még csak ott tartottam, hogy “megengedik” azt a választási jogot, hogy csak államiba fizessek. Arról szó nem volt, hogy önkényesen kiszedik a lóvét a bankomtól?! Basszák meg ez már diktatúra, a kettőmillióhétszázhatezerkétszázkilencvenkettő baromállat meg olvasott volna törikönyvet választások előtt és vont volna párhuzamot az ilyen kis hatalommániás törpecsávók (Napóleon, Hitler stb.)meg OVI között! Ez a pali egyre megszállottabb őrült lesz a mi bőrünkre. Jó kérdés: most miért nem mennek tüntetni?! Jahh, hogy azok lefizetett suhancok voltak…?

 3. répa szerint:

  Igen, nálam olvashattad a kurvaanyázást. 🙂
  Én szakmabeli vagyok, és csak annyit tudok mondani a korosztályomnak: ne menjen vissza a tb rendszerbe a 14 hónapos korlátozás miatt SE.
  Elmondjam miért?
  Egyrészt, minden hivatalos szakmai konferencián az előadók gyakorlatilag elismerik már évek óta hogy a mai 30-as és attól lefelé lévő generációnak már nem lesz nyugdíja…legalábbis a tb-ből nem.
  Másrészt, ha egy pici esély is van rá, hogy nem dőlnek be valamilyen csoda folytán a magánnyugdíjpénztárak ezen idő alatt akkor egy icipici esély marad arra hogy talán pár forint majd még csurran ebből 30 év múlva..
  Mindenesetre egyik sem valószínű (valószínűbb hogy bármelyiket is választjuk nem lesz nyugdíjunk), de két rossz közül én inkább a maradok a mnyp-bent választom mert ott legalább még egyenlőre legalább egy halovány kis fény pislákol a láthatáron..

 4. Zaphod szerint:

  [Bigus]: Az AB korlátozás is meg lesz, mert most elkezdtem nézni a híreket! De ahhoz be kéne nyúlni a történelembe, és le kéne higgadnom, hogy valamennyire objektív maradhassak, mert egyébként csak annyit tudnék írni, hogy “megint a kurva anyátok…”

  😉

  [Elizabetta]: Utolsó kérdésedre sem tudom a választ, nem szövök összeesküvés elméleteket!

  [répa]: Mondd már meg, hogy ki lehet az az agyatlan barom hülye, ki úgy dönt, hogy 5millát most odaad azoknak a …… tolvajoknak, kik az elmúlt 20 évben tönkrebaszták még azt is, mit szinte lehetetlen lett volna tönkrebaszni????

  Ezért! Pont ezért nem érdekel semmi, ami itt politika címszó alatt zajlik ebben a szájbalökött országban! Amennyi energiát elpocsékoltam azzal, hogy felbaszom az agyam miattuk, a tisztelt ház miatt, kik most épp a kibaszott 100ezres öltönyükben feszítenek a rohadvány 20millás szolgálati autójukban, és vigyorognak azon hogy milyen kurva jó uralkodni, azzal most hétvégére befűthetnék egy egész házat….

 5. répa szerint:

  Zap, nekem lett volna egy ötösöm hogy ha ez a kormány kerül hatalomra az első lépéseik között lesz hogy belenyúljanak az Alkotmányba és korlátozzák az AB-t..
  A gáz csak az, hogy a mi Alkotmányunk egy nagy kalap szar mellesleg, hiszen ez a jajdenagyonvédjükemberajogaidat a legtöbb esetben visszanyal.
  Gondolj csak a bűnözők “jogaira”… Sok szituban paradox helyzet áll elő és Te mint tisztességes állampolgár hátrányba kerülsz egy bűnözővel szemben mert annak aki vét bizony kurvára kell védeni a jogait!!
  De persze, a kormánynak még csak nem is ez szúr szemet kishazánkban..
  Arról nem is beszélve, hogy az Alkotmány egy jó pár pontot megfogalmaz, amire természetesen mindenki szarik…De nem folyok bele, mert csak kurvaanyázni fogok.
  Akit érdekel, több mint egy éve írtam erről egy kifejtőset a blogomba, olvassa el.

 6. Zaphod szerint:

  [répa]: Elolvassuk! 😉

  Én nem ismerem az alkotmányt. Nekem csak halovány sejtéseim vannak az ott lévő anomáliákról. És mivel nem ismerem, ezért felőlem mindenki úgy nyúlkál bele, ahogy csak akar, feltéve, ha ezzel nem korlátozza egyetemes jogaimat az élethez. Viszont, az kurvára bassza a csőröm, ha jön valami kiskirály, és úgy dönt, hogy annak az intézménynek a jogait korlátozza, ki az alkotmány – ismétlem, bármilyen szar is – felett őrködik. A franciák (kik számomra ebben a tekintetben példaértékű nép) már a hír kirobbanásakor leállították volna a fél országuk, és elkezdték volna bontani. Mi meg nézünk ki a fejünkből, mint a birkák, és nyálcsorgatva imádjuk azt a faszt!

  Komolyan mondom, hogy hánynom kell!

 7. répa szerint:

  A magyar az ilyen nép sajnos. Kimondom: birkanép vagyunk.
  Ehhez azért hozzájárult a sok évtizedes elnyomás és terror is, mely teljesen elvette a magyar ember maradék önbecsülését is. 🙁
  Te tényleg nyálcsorgatva imádod azt a faszt? :))))))
  Csak el ne szaladjon a fantáziám… 😀

 8. répa szerint:

  De mondok egy “vicceset”. A kormány tervezi a vámhivatal átalakítását, melyet Állami Vámhivatal név alatt akar futtatni (remélem jól emlékszem a névre)..Gondolom, a rövidítése a nevéből eredendően: ÁVH lesz…

 9. Zaphod szerint:

  [répa]: Vissza a fantáziával! 😉

  Én mindig úgy beszélek, hogy “megszavaztuk”, “imádjuk”, “lájkoljuk a köcsögöt”. 😉

  Mert a kettőmillióhétszázhatezerkétszázkilencvenkét barom között élek, velük egy országban, és mindennemű döntés ugyan úgy hat rám, mint rájuk. Nem tettem ez ellen, beleegyeztem, ennyi… :/

 10. répa szerint:

  Helyesbítek: a vámhivatal és az adóhatóság lesz összevonva, Nemzeti Adó és Vámhivatal néven. Nemzeti AVH. 😀

 11. Zaphod szerint:

  AVH? 😀
  Zseniális! 😀

 12. Sir Artemon szerint:

  No, okuljatok a szakemberektől is:
  Tegnapi cikk, zseniális:
  http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=140873&sms_ss=facebook&at_xt=4cd284bced0d030a%2C0

  Mai cikk, a képre kattintva bejön a cikk is:
  http://oszkopeter.blog.vg.hu/2010/11/04/a-tenyszeruseg-kedveert/

  S egy hét eleji cikk:
  http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=140873&is=1

  Ezekből én is értettem valamit, azért ajánlom. Már csak azért is, mert a szakmai elemzők szerint is állat döntések sorozatának vagyunk elszenvedői.
  Amikor egy gazdasági kérdésből politikai marketinget csinálnak, ott beborul az egész rendszer és az emberek majd csak akkor sírnak, amikor a bőrükön érzik az átbaszást.

 13. szerint:

  Ha már ilyenünk van, hadd linkeljem apám posztját is. 😉

 14. Krisz szerint:

  1. Zap ne beszélj ilyen trágárul, mert kimosom a szád szappannal.
  2. Kezdek tényleg hinni abban, hogy te ufó vagy, mert annyira kimaradsz bármiből ami “közélet” kategória 😛
  3. Anyukám kérdezte, hogy ez most mi, mert hallott valamit a tévében. 40 szolgálati évig 1,5 éve van, de törvényileg esélyes, hogy még 8 (!!) évet kell dolgoznia, de legalább a vegyes rendszerben van, azaz van neki állami és van magán. Elmagyaráztam neki, hogy az állam a következő 9 hónapban az összes gusztustalan, manipuláló eszközt be fogja vetni, hogy ő bemenjen az államiba. Erre azt mondta, hogy az nem baj. Mire mondtam, hogy ez azt is jelenti, hogy a privát számlán megtakarított pénzt be kell adnia a közösbe, akkor azt mondta, hogy “Az az enyém, nem adom!” és innentől jöhet neki bármilyen okosság a tévéből.
  4. Szerintem szemétség, hogy én eddig is eltartottam a 25%-ból egy nyugger nénit, és a maradék 8%-ot, amit meg merészelnék tartani magamnak, azt is elveszik. Hát köszönöm, lassan irány másik ország (és tényleg 😉 )

 15. Krisz szerint:

  Példaként: Zap, az állami helyett vállalom az anyukád nyugdíjának közvetlen (!) finanszírozását, mindketten jobban járnánk 😉

 16. Sir Artemon szerint:

  [Krisz]: Ez tök jó ötlet! Szeretném én is átvállalni az államtól a nyagmamám nyugdíjának ey részét. de csak azért, mert az én havi 5400 ft-os Magánnyugdíj alapomból szegénykém éhen halna.

 17. répa szerint:

  [Krisz]: Csak egy apró info: mindenki , aki magánnyugdíjpénztár tag, a “vegyes” rendszerben van.
  8 % magánnyugdíjat fizet egy magánnyugdíj tag és 1.5 % -ot a tbhez.
  Aki meg nem tag, az mind a 9,5 % -ot a Tbhez fizeti.
  Illetve, most már az is aki mnyp tag..:S

 18. Krisz szerint:

  Ezt értem, csak azt a felét, ami a közös bödönbe megy, úgy tekintem, mint amit kidobok az ablakon.g ergó nem számolok vele nyugdíjas koromra. Ha valami csoda folytán akkor is lesz állami nyugdíj, azt lottónyereménynek tekintem 😉

 19. Zaphod szerint:

  Fiuk-lányok, lányok-fiuk!
  Én mindent értek, basszus! De tényleg!

  Csak egy valamit magyarázzon meg nekem valaki!

  A kormányzat hogy teheti meg azt törvényesen, hogy az én, és egy cég között kötött privát szerződésbe belenyúl, felfüggeszti, majd lenyúlja úgy a pénzemet, hogy erről nem kér tőlem engedélyt!

  Nah, már ennyi volt, én most elhúztam meghalni…..

 20. Krisz szerint:

  Mert ezt te csak hiszed, hogy privát szerződés. Ez kérem járulék, ami egyfajta adóféle, azaz állami sáp, amit jó fej módon – állítólag – egyszer neked majd visszafizet, amikor öreg leszel és gondoskodást igénylő. Csak az állam megbízta a privát cégeket, hogy kezeljék neked. De most úgy döntött, majd ő megtartja, az ígéret fenntartásával.

 21. Sir Artemon szerint:

  Mindenféleképpen alkotmányellenes. Volt. De most már azon is módosítottak. Itt nincs privát vagyonod. Minden vagyonodra ráteheti valaki más a kezét. Ha nem törvényes úton, akkor törvénytelenül. és meg is fogja tenni, és mindig lesznek erősebbek, akik meg is teszik majd. És ha nem akarsz belehalni, akkor hagynod kell. Igen, ki lehetne menni az utcára forrongani, és lázadni, és polgárháborút szítani, de volt eddig értelme? Nem. A passzív rezisztenciához meg azért vagyunk kevesen, mert nincs ütőképes tőkénk, amit visszavonhatnánk, hogy odafigyeljenek ránk. Esélyed sincsen. Ez egy diktatúra, csak jól álcázza magát.

 22. Cinke szerint:

  – Hogyan végződnek a Fideszről szóló viccek?
  – APEH ellenőrzéssel.

  Viccet félretéve… Magam évek óta nem vagyok hajlandó, sem politizálni, sem figyelemmel követni azt. Elég kifinomult az igazság érzetem, így rengeteget költhettem volna nyugtatókra… Mindegy ki csinálja, a tapasztalat az, hogy az elvek csak üres-zsebbel elvek és hangzatosak, majd a hatalom, az apránként szerzett egyéni előnyök és hasznok… és a hangzatos elvek forintra válthatóak lesznek… Mert ilyen nagy általánosságban az emberi természet. Aki meg nem ilyen, azt meg ellehetetlenítik… Falba rúghatsz idegből, de csak neked fáj… Kicsinálhatod magad, és nem csak egyes dolgokba nyúlnak bele akkor már bosszantó kártékonysággal, de a hangulatodat is ők uralják, pedig ez utóbbi rajtad is múlhat…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com