Megmondom én, tök egyszerű a képlet.

Ha tovább folytatódik a basztattásom, hogymiszerint miért nincs még gyerekem, miért nem nősülök meg, miért nem vagyok képes megállapodni, akkor egyrészt az egész sztorit beleüvöltöm a seggfej arcába, majd keresek valami kibaszott magas helyet, és leugrom a picsába.

Mindjárt minden kurvára meg lesz oldva. Lehet új témát választani, mit nem fogok hallani, mert kurva hangosan fog körülöttem ropogni a tűz, mit megpróbál elnyomni a szenvedő lelkek üvöltése.

Minden egyes ilyen mondat valami olyan…

Áhh… erről írni is pont annyira értelmetlen, mint pl. az Oscar átadásról.

Még jó, hogy nem néztem meg. Tulajdonképp fogalmam sincs, hogy mit csináltam helyette. Kb. ugyanazt, mint lassan negyedik hónapja. Semmit…

Már a legutóbbi díjátadós baromságnál kifejtettem, hogy soha többé, ha… meg még mást is, minek immáron nincs értelme, így hát kussolnom is kéne.

Majd ha nem egy amcsi propaganda film viszi el a pálmát szobrot, és Michael Moore a dokufilm kategóriában, 2003 után ismét elismert lesz, akkor talán, esetleg bekapcsolom a tv-t. Jah, úgy 10év múlva, mikor elfelejtem, hogy Tarantino nem kapta meg a legjobb forgatókönyvnek járó elismerést…

Fuck…

Facebook Twitter Tumblr

7 Responses to Hogy mivan?

 1. sottovoce szerint:

  a basztatásra csak annyit kellene mondanod: mert én így döntöttem:)

 2. zzizi szerint:

  ezek nem normálisak! tarantino nem kapott sem golden globe-ot, sem oscart. én speciel tudomást sem veszek többé az ilyen lobbista díjkiosztó baromságokról!
  és mi a helyzet az up in the air-rel? láttad? és a lovely bones?

 3. Zaphod szerint:

  @zzizi
  Az Up in the air már januárban ott volt a gépemen, majd elolvastam a sztorit, és nem vitt rá a lelkem, hogy akár egy percet is megnézzek a filmből. Így hát ment a kukába…
  A Lovely bones is ara a sorsra ítéltetett, mint minden olyan mozi, mi az emberi kapcsolatok megmutatására hajaz. Zap ahogy képes, messziről kerüli a témát.
  Már csak olyan mozit tudok megnézni, miben min. 5m3 mennyiségben ömlik a vér, belek csavarodnak nyakakra, és 10mp alatt min. 5vágás van a filmben…

 4. zzizi szerint:

  @Zaphod
  az up in the air-t ne hagyd ki, zseniális, én nem tudom kiverni a fejemből. ajánlom, nem fog a falhoz vágni, csak elismerően bólogatsz majd. nekem a juno meg a thank u 4 smoking is tetszett, a rendező nem jut eszembe. hosszú 7végére jól jöhet.
  a lovely bones hatásvadász szerintem, de elgondolkodtató.
  szia!

 5. zzizi szerint:

  és jó 7végét!

 6. Zaphod szerint:

  Jason Reitman a rendező..
  😉

  Kösz! Neked is jó hétvégét! Itt munkás lesz a hétvége, hála … bárminek is…

 7. zzizi szerint:

  egy biztos, a bombák földjén(?) tiltón van nálam!
  ezért ne kapjon rendezésért nő oscart.
  (és sandra bullock?? hova jutott ez a világ???) jóéjt!
  btw,wondering…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com