Szóval, mától Julian Assange fogságban van az angoloknál. Ha nem esne le egyből, akkor igen, ő a WikiLeaks alapítója. Ha nem esne le, hogy mi a WikiLeaks, akkor lapozz tovább…

Szóval, a bolygónkon az van, hogy ha megpróbálod fellebbenteni a fátylat mindarról a mocsokról, mi politika és diplomácia néven zajlik, akkor kitalálják, hogy mondjuk a 60 kilóddal, igen kistermetű állatka alakoddal meg akartál erőszakolni két svéd nőt. Menten jön a nemzetközi elfogatóparancs ellened. Igaz, mondjuk úgy 500millió ember egyszerre röhög fel ilyen pocsékul összehozott koholt vádak miatt, ez nem érdekes, az a lényeg, hogy elzárva legyél a külvilágtól, és ne tudja senki, hogy a celládba ki megy be, és ott mit tesz veled annak érdekében, hogy felfedd még azokat a titkokat is, amik nincsenek a birtokodban. Csak egy Jack Bauer kell hozzá… Valószínűleg már több úton is van felé…

Más!

Valaki megette a zakómat. Ez nem vicc! Van zakóm!

Volt….

Kurva drága zakóm volt, mi jövő héten egy csöves ruhatárát gazdagítja majd. Egyetlen egy zakóm volt, basszus! Eme ruhadarab készült volna tisztítóba, míg meg nem láttam a jobb ujját. Amint annyi lyuk volt, hogy ennyit még ruhadarabon nem láttam. Lehetne azt mondani, hogy kidohányoztam, de nem! Meg olyan helyeken hiányzik a szövet, hogy parázsban kellett volna úsznom. Fél karral… Már zakóm sincs…

Megint más!

Nem írok a vezetésről, közlekedésről mostanság, mert olyan dolgokat teszek az utakon az elmúlt hetekben, hogy nem tudom miért élek még. Tényleg nem!

Szóval ez most itt nem anyázás, hanem tanács. Nem, nem is tanács! Tájékoztatás. Tájékoztatás azoknak, kik a Határ út környékén (XIX. ker) a ferihegyi gyorsforgalmi felüljáró alatt közlekednek.

Ha a Kőér utca felöl fel akarsz hajtani a gyorsforgalmira, azt a piros vonallal jelzett útvonal mutatja. Védett! Mindenhol elsőbbséged van. Bármennyire is hihetetlen. Átmész a felüljáró alatt, dobsz egy balost, hol nem kell fékezned, nem kell indexelned, semmi dolgod nincs, mert a szembejövők, és a jobbról érkezők is kötelesek ezt tiszteletben tartani. Ha látnák a táblát.

Nekem volt már idén egy sztorim, mikor egyik napról a másikra forgalmi rendet változtattak a cég környékén, és rutinból dzsaltam, merthát a jobbkézszabály, meg minden, és akkor mellém jött egy fazon, lehúzta az ablakot, és tök normális hangon közölte, hogy: Figyelj! Rutinból mész! Betábláztak mindent. Erre én bocsánatot kértem, meg megköszöntem, és égett a fejem rendesen. Este volt, nem láttam, nem figyeltem, de ez nem mentség.

Viszont ezen a helyen, mióta megépítették, azóta ezek a szabályok vannak! És az nagyon rég volt! Az több, mint 30év!

És ha valaki nem lenne tisztában a táblák értelmezésével, akkor szeretném elmondani, hogy ez a tábla a következőt jelenti:

Elsőbbséget kell adnod bazdmeg a szemből jövő, és neked keresztbe, azaz jobbra beforduló járműveknek. Mert ha nem, akkor nekimész, mert eléd fog kanyarodni. És akkor lesz csattanás, fémsikoly, műanyagreccs, és biztosítóval való hajsza.

Egy lökhárító 50-500ezer. Fényezés 25ezer+. Lámpák 20ezer+. Egyéb cuccokról nem is beszélve. Neked jobb esetben 300ezret fog kivenni a pénztárcádból, és meg 800ezret fogok felszámlázni a biztosítód felé, mert oldalról törsz meg, és az csúnya dolgokat tud művelni egy autóval. .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com