Komolyan mondom, hogy ennél nagyobb mocsok, mi a magyar weben folyik, már nem is lehetne. Van ma itthon mondjuk két nagy, általános, nem szakmai hírportál, ahol azzal foglalkoznak a szerkesztők, hogy átvegyenek híreket az mti-től, vagy kiollózzanak a hajnali újságokból különböző cikkeket, ezeket bekopizzák, majd ezt több száz hírgyűjtő, blogger, és egyéb hulladék átveszi egy az egyben, és publikálja. Semmi másból nem tudnak “megélni”, mint a Ctrl+c, Ctrl+v parancsból.

Hírek: Újból lesz Totalcar a TV2-n. Tulajdonképp ennyi a hír, mi hivatalosan kijött. Erre az ember gyermeke felkapja a fejét, mivel a mai napig ez az egyetlen olyan magyar magazinműsor mi letett valamit az asztalra. Ha a Winkler, és a Bazsó nem ebben az országban élne, hanem ott, hol van egy BBC, és vele egyetemben egy szinte határtalan költségvetés, akkor simán felérnének egy Top Gear-el, és azért valljuk be, a 350 milliós nézetség nem smafu, oda kellenek agyak, elmék, és elmebetegek, kik ezt el tudják érni.

Így kell tesztelni egy Ferrarit:

Szóval, nagy hír, hogy visszatér a Totalcar. Az viszont szánalmas, hogy egy seggfej sem képes sem a Winklernek, sem a Bazsónak dobni egy e-mailt ez ügyben, mert lopni, másolgatni sokkal jobb a másiktól. Ellenőrizvén ezt, a google első 100 találata erről a hírről nem más, mint másolat. Akkor minek vannak, kérdem én?! Az egyik rózsaszínben, a másik lilában, a harmadik meg zöldben mutassa ugyanazt? Esküszöm, hogy lassan naponta sírom vissza a 90-es évek végét, mikor még csak egy “páran” használtuk idehaza a webet, és nem volt itt annyi szemét, mint ami most látható. 100ezres szerverbérleti díjakat, csillagászati összegű domain regisztrációkat, fizetős blog tárhelyeket kérek a jézuskától karácsonyra.

Jappp, és még bele sem szemezgettem, hogy a naccerű goldenblog “versenyen” milyen kategóriákba, kik indultak.

2 Responses to Hírek? Baaahhh….

  1. petike14 szerint:

    a világ legjobb mondata 6:18-tól 🙂

  2. Zaphod szerint:

    “Lenne egy ilyen autóm…..lenne egy ilyen autóm, összeszednék egy csajt, hazavinném, megfognám a seggét, és megmondanám, hogy bocs, le kell mennem a parkolóba, ferrariznom kell! És otthagynám a francba!”

    :DDDD

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com