Reggel 7, és nincs több kávém, mi szar. A pofámon – mit amúgy is egy szakadt felmosórongyként kéne aposztrofálni – olyan dolgok jelentek meg, miknek nincs ott helyük, és azt sem tudom honnan kerültek oda. A világban a hülyék száma vagy nem bír csökkenni, vagy én vagyok még mindig rossz környezetben. A portfolio.hu azt kérdezi ma reggel – A héten most először tudok híreket olvasni. Hurrá! – hogy “Szertefoszlik a forint ereje?” , amitől csak nézel ki a fejedből, és azon gondolkozol, hogy miként fejezik ki azt a nyelvedben, hogy ha egy olyan dologra kérdezel rá, ami gyakorlatilag sosem volt (forint+erő=mivan?). Ennyi erővel azt is kérdezhetnéd, hogy hol az Aston Martinom, mert nem látod a parkolóban.

Amúgy tud, hogy a kimondhatatlan nevű Benedict Cumberbatch ennek a bolygónak a valaha volt legnagyobb színész zsenije, ki bármikor hitelesen adja a nyomozó istent (Sherlock), egy titkosszolgálati háttérembert (Suszter, szabó, baka, kém), földbirtokost a sötét időkben (12 év rabszolgaság), A (!!!) Star Trek 51 évének legodabaszósabb főgonoszát, és – amitől lehidalsz – azt az Alan Turing nevű fickót, ki megmentette a világot még nagyobb pusztítástól mit a II. VH okozott, megteremtette a számítógép alapjait, és ennek hála az országa öngyilkosságba kergette, amiért 2013-ban (59 évvel később) az angol királynő jól bocsánatot is kért… Tehát az van, hogy már tényleg jó lenne látni a palitól valami középszerűt, mert hóót ciki lehet a vele szereplő színészeknek, hogy bármilyen szerepet is kap, olyan magasságokban emelkedik a többiek fölé, hogy nem bírod nem észrevenni.

Ennyi van mára, meg az, hogy újra át kell vennem a archiCAD alapokat, mert vagy én felejtettem el belőle valamit, vagy… de előtte kell szerezni valami ébresztőt, mert ugyebár a kávém…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com