Gondoltam, bepótolom az utóbbi 5-6 nap híreit, mi csak azt mutatja, hogy már bizonyos, genetikailag van belém kódolva a mazochista hajlam. Nem, nem hajlam… életmód!

Vót a nemzet tollának dolga húsvétkor, mindenki égre-földre emlékezik Csernobilről (ról), jönnek a hírek az új munkatörvénykönyvről

(Nem egy embertől hallom, hogy viszlát magyarország. Igen, ennél kisebb betűvel nem is tudtam volna írni… Viszont, ha ezek a buzik 2014-ben még hatalmon lesznek egy következő ciklusra, akkor kurvaisten, hogy megtanulok németül, és az összes magyar diktátor senkiházi bekaphatja! Viszlát magyarország, és egy dekányit sem lesz honvágyam, mi eddig sem volt soha, most meg aztán végképp nem lesz!)

, aztán mi volt még… Jah, igen! Volt kérem, hogy majd’ 300 cigány elment üdülni, mint azt orbán szinkronszínészétől megtudhattuk, viszlát Moszkva tér, büntetik a hajléktalanokat 50rongyra, ohhh… igen! Rögtönítélő törvénymódosítás az egyenruhás gyülekezetek ellen.

Ebben tudod mi a gáz? Hogy most ugyebár alkotmányos (emberi) joga mindenkinek a gyülekezési szabadság, attól függetlenül, hogy milyen érdek vezérli. Ez van. Lehet ezért utálni ezt, nomeg azt, vagy engem is, de attól még tény, hogy itt szabadságjogról van szó. Ezt itt kérem egy tollvonással áthúzza viktorunk.

Legyen! Meg kell oldani a helyzetet, és így a legpraktikusabb.

És akkor most felteszem a következő kérdést: Mi lesz a következő emberi jog, mit áthúz? Méghozzá bármilyen indokkal, legyen az politikai, gazdasági, társadalmi, nemzetiszocialista fülkeforradalmi érdek.

Amikor valaki azt mondja nekem, hogy tüntessük el a cigányokat, zsidókat, a különböző etnikumokat, mik csípik a szemét a magyar ember nemzetiszocialista fülkeforradalmi gyermekének, akkor, ha van erőm ebbe belemenni, és nem hagyom ott, miközben odasúgom neki, hogy idióta vagy, hát rábólintok. Rendben, tüntessük el! Ez lészen az első lépés. Ezt követi mondjuk az, hogy tüntessük el a 170cm alatti pasikat, majd jönnek a szemüvegesek, a kövérek, akiknek vörös a szőrzetük (ők lesznek az elsők, hisz le kell számolni a múlt emlékeivel), és szépen sorban minden kirívó esetet, a nemzetiszocializmus nemzeti összefogás szárnyai alatt, hogy büszke, és határozott vérvonalú nép legyünk.

Az a baj, hogy ha fellapozom az utóbbi 4-5000 év történelmét, akkor mintha egy párszor előfordult volna hasonló dolog. Nem? Vagy csak megzakkanni készülő tudatom űz velem csúf tréfát?

Szép jövőt mindenkinek!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com