Ebbe futottam bele a héten, aztán mondom tovább. Szóval, a reklám. Szőke csaj éppenhogynem maszturbál a képernyőn, majd csillogó szemekkel közli velem: A jó spenóttól romantikus hangulatom lesz!

Mmmúúúú?

Gyakorlatilag kiesett a kezemből minden, majd bevillant gyermekkorom hőse, Popey, és próbáltam kiverni a fejemből a látványt, ahogy híres tengerészünk és a szőke, spenót konzerv hullámokban úszva élvezik a …. zőccséget. Anyád…

És akkor ezzel párhuzamban, úgy megkérdezném csajok, hogy mi volt a héten? Valami bolygóösszeállás? A Vénusz beleütközött a Marsba, majd együtt elmentek bulizni a Jupiterhez, esetleg mindhárman keresztezték az Úr-ánuszát, miközben a nyilas meg csak ott van velük, és emiatt bekattanás volt, hormonilag?

A bankos csaj gyakorlatilag elsüllyed a szégyentől, mikor rájött, hogy még sem kellett volna kimondania jókora hangerővel a „Mindig csak ezt akarja tőlem, mást sosem!” mondatot, mert egyrészt nem ismerjük egymást, másrészt tömve volt az objektum. Aztán mentem tovább, és azt gondoltam, hogy eme beszólás egyedi, de nem. Párzási időszak volt, vagy mi?

Még egy kávét!

Dilemma: Most, ahogy a PageLines bekerült a WP központi frissítésébe, vajon rányomjak ééé, és úgy egyébként van é/e időm/energiám arra, hogy az elkövetkezendő két órát azzal basszam el, hogy visszaállítsam a formázást, vagy szarjam le, azt dolgozzak, mert itt egy rakat meó előttem, esetleg arra is tegyek, azt nézzem már meg végre a múltheti Saints – Patriots meccs maradék 3/4-ét?

4 Responses to Hellóóóó….

 1. szerint:

  Nemtom. De ha tudtam volna, mégiscsak eszem spenótot. Legközelebb előre szójjá’ 😀 😀 (Tök nem ugrottam rá senkire múlt héten.)

  • Zaphod szerint:

   Akkor írjad be a naptárba, hogy telihóód magasságában sok spenót fogyasztása ajánlott, azt semmi nem marad szárazon! És milyen jó, hogy itt vagyok… 😉

 2. Krisz szerint:

  Sőt, szuperhold volt 😉 Előtte meg Vénusz-Neptunusz összekacsintott (rejtett vágyak). Ha Uránusz lett volna a képletben, akkor a bankos csaj nem ezt mondta volna, hanem hátragurította volna a székét, előrehajolt volna és búgó hangon így szólt (volna), hogy “Uram, kérem, fáradjon velem az irattárba, bele kell néznünk az aktájába…”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com