Azt ugyebár tudjuk, hogy az utóbbi 5 év egyik – ha nem a legjobb – krimije a Taken.  Ne vitatkozz, az! Nem kémfilmje, mert az a Suszter, szabó, baka, kém (Láttad? Nézd meg!), bár erős versenyben van ő, és a Safe House. Nem drámája, mert az meg a Bang Bang Klub (Ki szereti a fotó-s-történelmet, annak kötelező darab!), szóval krimije.

Most rezgett a léc. Meg volt a Haywire? Nekem csak pár hete. Bakker! Itten van az új AndzselinaDzsoli! Lelkem rá!

A csajt úgy hívják, hogy Gina Carano. Azt kell tudni róla (a pasiknak), hogy 2008-ban, egy mérkőzése előtt (MMA, azaz vegyes harcművészetek) meztelenül mérlegelt, és valószínűleg több hapsi adta volna azért a bal karját, hogy a törülközőt tartsa neki.

Jah, izéé,  szóval azt kell tudni róla, hogy a csajt valószínűleg nem kaszkadőrök tanították be a Haywire bunyós jeleneteire. És bár még csak szinkronosan láttam, viszont így, egyszerűen kurvajó.

Itt van ni! 

Bakker, neki pl. ki az a pasi, aki megjegyzi dühösen; Anyukám, már megint nem mosogattál el!? Az lenne az igazi családon beüli erőszak…

Szóval, a csajnak nem a legyek hordták össze. Steven Soderbergh pályafutásának egyik legjobb húzása (Lehet, beletaláltam? Sic!) volt a csajt felkarolni. Ha ezt így folytatja, akkor még az is előfordulhat, hogy az Expendables 42. részében övé lesz annak a nővérkének szerepe, ki legyakja a gonoszokat, kik a tolókocsis Stallone, és Schwarzenegger életére törnek.

További bónusz, hogy a következő filmje – legalábbis eddig bejelentve – a Fast and the Furious 6. Yesssokééé! A kellemeset, a hasznossal…

Lehet, hogy rajongó leszek? Azért ha kiteszek róla egy plakátot a falra, dobjál tarkón egy alumínium tálcával!

Gina Carano Workout 

Tagged with →  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com