Hallottad?

Az ESPN kirúgta Hank Williams Jr. nevezetű muzsikust, ki neked talán nem mond semmit, az NFL rajongóknak annál inkább, mivel az ő nevéhez kapcsolódik (20 éve?) a Monday Night Football promója, főcímdala.

Aki ezt szeretné, annak itt van.

Szóval kirúgták, mert nemes egyszerűséggel lehitlerezte az amerikai egybesült államok góréját, azaz Obamát.
Most szólj hozzá. Oké, nem szép dolog másokat lehitlerezni. Nem vagyok amerikai, meg nem is szeretnék lenni, viszont én pl. az ország vezetője mellett az egyik portás gyereket is lehitlerezem, de ez nem rólam szól, meg nem is vagyok köz-szereplő, ESPN alkalmazott sem, és egyébként sem lenne hírértékű, ha kirúgnának.

Jön a kérdés!

Tán átaludtam a zamerikai egybesült államok legfőbb cselekedetét, mi átírta az alkotmányukat, jelmondatukat, hitvallásukat, amitől zeng a bolygó, mióta már nem gyarmati sorban sínylődnek?

Megszűnt a  zabaccság földje, hol bárki, nemre, fajra, vallásra súlyra való tekintet nélkül elmondhatja véleményét?

Jól van na, a pali Louisiana szülötte. Oda még nem jutott el a hír, hogy valami idióta eltörölte (papíron) a rabszolgaságot, és minden olyan napot csodaként élnek meg, mikor meglátnak egy négert lánc nélkül. Mekkora sokk lehetett szegényeknek a fekete elnök? Mintha megszállták volna az országot az ufók. Lehet ezért elítélni őket?

Ugyehogynem….

Különben meg azért húzta fel magát, mert a költségvetési kabaré közben leadták a hírműsorok, ahogy Obama, és a képviselőház republikánus góréja együtt golfoznak, közben az országban nincs munka (asszongya), adósság a plafonig, mindjárt összedől az újvilág, szóval szar ott is a helyzet. Ez az epizód ütötte ki a biztosítékot, és mondta, hogy “ez olyan volt, mintha Hitler golfozott volna Netanyahuval”

Képzeld, ha azt látnád, hogy Gyurcsány, és Orbán együtt pókereznek valami kaszinóban, miközben te épp azon tűnődsz, hogy kit fogsz leszopni azért, hogy legyen hó végére kenyér a család asztalán.

Szóval, attól eltekintve, hogy véresszájú republikánus a pasas, és ostoba tuskó déli, lehet e elítélni emiatt, és megfosztani a világot egy jó zenétől, jó zenésztől?

Hümmm…..

Tagged with →  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com