Hajnali négyre befejeztem minden, úgy egy hónapja elmaradó félben lévő munkám.

Hümmm… elmaradófélben?

De finom vagyok magammal…

Szóval, egy hónapja szarok mindenre, mi különböző színes grafikonokkal, és táblázatokkal, meg egyéb faszsággal kapcsolatos, és ma megerőszakoltam magam, mert ha még tovább húzom a lógást, akkor vért köpök, mire behozom az elmaradottakat.

De a példa azt mutatja, hogy a kutyának sem hiányoztak eddig a színes grafikonok, és a különbféle adatok.

Felmerülne a kérdés, hogy akkor mi a faszért csinálom, de mivel ez a legérdektelenebb kérdés az életemben, és ennél sokkal nagyobb volumenűekre sem tudom a választ, ezért most söpörjük ezt be a szőnyeg alá laza csuklómozdulattal.

Inspiráció.

Azt írja a kisokos, hogy….

…az ihlet vagy sugalmazás, a lelki és szellemi fejlesztés mozgatórugója, amely a kreativitással járó alkotókészség révén innovációt, azaz szakmai fejlesztést, vagy gyakorlatban is megvalósuló újításokat eredményez.

Míg az innováció egy kreatív ötletből születő folyamatot jelöl, amely a későbbiekben megvalósítja az ötletet, az inspiráció ezen kreatív ötlet létrehozására buzdító belső indíttatás vagy külső folyamat, amit tudatosan fejleszteni lehet. Azt is mondhatjuk, hogy a inspiráció képes összekötni a kreativitással járó alkotóerőt, elméleti indíttatást és elképzelést az innováció révén megvalósult és létrehozott újítással egyfajta teremtő erőként.

Benéztem a szőnyeg alá. Semmi. Valaki kivitte a kukába…. Azt meg elvitték a szemetesek, kikerült a szeméttelepre, szelektíven összegyűjtötték egy kupacba, majd bekerült a hamvasztóba, és huss…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com