Rég voltam itt, mi?

Jó, figyelj, most tényleg nincs publikus, mert minden, (értsd: minden) alakulóban van, szóval lassan…. hááátt…. talán nem olyan lassan, bejelentések következnek itten, mert, mert az ember gyermeke ugyebár nem nyugodhat a saját kis pocsolyájában, abból valahogy ki kell kúszni, mászni, csúszni, és ha ezért dolgozni kell minden szinten (értsd: minden szinten), akkor van amit félre kell tenni, mert tényleg, komolyan nem fér bele már szinte semmi abba a kurva 24 órába, és ilyenkor rájössz, hogy mennyire, de mennyire szűkre szabott az időd ezen a sárgolyón, szóval össze-vissza hadoválok, kapcsold is ki gyorsan.

Tehát, nem felejtettem el írni, sőt, győzz majd olvasni, nézni (Zaaap! Kuss! – jóóó, kicsúszott, naa….), mert kibaszott mód ….. (Csak nem bírod megállni, mi?)

Jah, és ami a lényeg, hogy – és nézzél nagyot – vigyorgás van ezerrel, bár alig látok ki a fejemből, és ez így együtt elég horrorisztikus látványt mutathat, mit értek én, de leszarom… (szmááájli)

 

Egyébként tök jó a cucc, amit szedek! Megadjam a receptjét? Oké, figyelj, egy kicsit nehéz lesz betartani, de menni fog.

– Elsőként, söpörj ki minden felesleges dolgot a napi rutinodból (stimuláló szerek maradhatnak).

(Felesleges dolgok: politika, gazdaság, törvénykezés, választás – USA maradhat – , a körülötted lévő mozgó, beszélő lények szemétsége, embertelensége, érzelemmentessége, túlérzékenysége, vérthányó sajtótermékek, buta kommentek, bürokrácia, áremelkedés, asztrológia, bulvársajtó, kereskedelmi tévék / rádiók, az élet értelmének folyamatos kutatása, tehetségkutató versenyek – aaaaa zzziksz faktor döntőőősei: Oláh Gergő, és Csobot Adél, ha tetszik, ha nem, szóval ne is nézd tovább…)

– Ha kiürült a szervezetedből a fent említett sok szemét (kell pár hónap), akkor egyszer csak kapod a levegőt, oxigénnel telítődik agyad, mi hipp-hopp, megmozdul. Elkezdesz merni. Merni álmodni, merni gondolkozni, merni belevágni, merni érezni, merni dolgozni az előbb felsoroltakon. És az egész kihatással van mindenre, az életedben.

– Kell mindehhez “némi” fűszer. Meg van az, nem kell kutatnod a polcokon, fiókokban, szekrény alján, mert ott van előtted, s a méregtől kiürülve, a hályog lehullik szemedről, meglásd.

Ennyi, azt jóccakát….

Még valamit akartam írni, biztosan, mondjuk olyanokat, hogy napi két óra alvással több kéne, mert egy rohadt posztot nem tudok végigírni anélkül, hogy el ne felejteném, milyen zárómondattal küldenélek el a … kedves olvasó, de…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com