Csaknem három hét alatt a legfaszább intézmények, ahonnan olvastak:

országos nyugdíjbiztosítási főigazgatóság
központi statisztikai hivatal
foglalkoztatási hivatal
budapest viii. kerület polgármesteri hivatala

Nem kéne dolgozni, gyerekek?

Viszont semmi különös, és hökkenetre méltó kulcsszó, keresési találat. Igaz, csak két napja fut mindenféle SEO cucc az oldalon, mert totál elfelejtetem felrakni bármit is.

Viszont ha beírom, hogy „htc telefonnak reklámja”, akkor az 59300 találatból az ötödiknek hoz a google, a „szolidaritás árok kornél” kulcsszóra mondatra pedig csak 5 linkre vagyok Török Gábor blogjától, ki azért csak rendelkezik 17ezer lájkkal. Pedig nem is értek a SEO-hoz… hümmm..

Jah, és oly turpisságok is kiderülnek, hogy basztam kitölteni az oldal leírását, és a freeblogos zzzzuuuppp geci sok helyen megjelent, még ott is, ahol kurvára nem akartam megjeleníteni…

Ennyit a SEO-ról, akit érdekel a téma ez a tudomány áltudomány ág, az itt kezdhet.

Tulajdonképp nem erről akartam írni, csakhogy az elmúlt napokban két posztom is elveszett (mert hülye vagyok), és tutira nem fogom újra írni őket.

Szóval csak ez van, azt jóccakát. Vagy jóreggelt….

Tagged with →  

One Response to Hajnali SEO….

  1. szerint:

    Ezek a mindenféle követőprogramok, meg SEO, meg rosseb tudja mik, félig sem megbízhatóak szerintem. Nálam pölö egész rendszeres orosz kolónia olvasgat. (Mit vajon???)
    De hogy jó kedvre hangoljalak, valaki a ‘fizetség szex’ kombinációban jutott az új blogomra. Most azon gondolkodom, ő fizetne vagy nekem kéne. Mert nem mindegy. 😀 😀 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com