Bazdmeg, kétszer eljátszom egymás után…. Az egyikkel szoptam vagy 5-6 órát (értsd: két nap), a másikat meg most idéztem elő, és annyira vagyok dühös, hogy legszívesebben kibasznék mindent a francba, és elmennék halásznak, azt leszarnám a kibaszott világ azon részét, amiben jelenleg élek, működöm, dolgozom. Azért vannak – baszod – olyan pillanatok, mikor meg kell hozni bizonyos döntéseket akkor, ha épp elöntötte az agyad a szar, mert az egy olyan állapot, hogy van némi esélyed tisztán látni a dolgokat. Tisztán látom bazdmeg, hogy nekem nem kell foglalkoznom bizonyos dolgokkal. Nem azért, mert nem tudom megcsinálni. Azért, mert lehet, soha nem is akartam, és nekem egyáltalában nem az a célom, hogy mondjuk egy kibaszott számítógép előtt töltsem el az egész életem, és az idő, a munka, meg minden szar még meg se látszódjon, mert amúgy ha a közönség észre is venné, akkor is csak vállat rándítana arra, hogy mennyi mindent kivesz egy ilyen köcsögség belőlem, mi azért fontos, mert ez az ÉN életem, mi nem szólhat arról, hogy totál felesleges dolgokkal baszom szét az időmet, hogy cseszné meg ez a kibaszott világ.

Kurvára gyűlölök most mindent, bazdmeg! (értsd: MINDENT!)

Egy dolgot mondjuk nem, az pedig a VS.hu néhány újságírója, illetve cselekedete a kirobbant botrányt követően, mert míg én itt kurvára gyűlölök mindent, addig a világ néhány “hétköznapi hős”ének sztorija azért be-be szivárog a körülöttem lévő szarkupacon át, meg amúgy lehetne sokkal rosszabb is az életem, de aki erre hivatkozik, miközben én itt anyázok, az menjen a picsába!

Most akkor ezt befejezem, és megyek szopni.

Jah, azért ne frissíts, mert a js.composer rendelkezik egy olyan szolgáltatással, mi lenyíló menüket hoz létre az oldalon, minek megszűnt a támogatása (meeeeeeeeerrrr??????), és ennek örömére az oldal töktotál semmit sem fog megjeleníteni, még akkor sem, ha a WP után felpakolod az új js-t, és ez teljesen, totálisan érthetetlen dolog, mit valószínűleg egy programozó meg tudna magyarázni, de ebben az esetben leönteném egy csupor forró kávával a köcsögöt!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com