…akkor annyit mondhatok, hogy tegnap egy temetőt néztem be (faszért van egy 3 fős településen két temető?), ma meg egy kiállítás helyszínt. Én kimentem a BNV-re, azt üres volt. Még jó, hogy nem BKV-val járok, mert így 3 perc alatt átértem a Syma csarnokba.

Szóval, 9 év után újra autókiállítás. Hogy becsalogassák az embereket, járt a beugróhoz egy Playboy, miben megnézheted Bódi Szilvit Silvyt Sylvit ruha nélkül, már megen (a csaj szerintem már bentlakó, de az örökös tag címre tutira sikerrel pályázik), plusz levásárolhattál belőle szuvenírt (nemtoommit…). Te, ez az ország annyira szar, hogy az emberek Opel Vivaro előtt fotózkodnak. Nem hittem el, amikor a verda mellől akartam lőni egy képet egy Nissan GT-R-ről, és azt veszem észre, hogy rám várnak, illetve a helyemre, hogy odaállhassanak pózolni? Nanebazd….

Amúgy 5× jártam körbe, de csak azért, hogy ne 10 percet legyek bent. Most vagy a hagyományos autókiállításokból nőttem ki, vagy fáradt voltam, vagy a kiállítás volt kicsi, nem tudom, de jövőre (ugyanezzel a felhozatallal) nem kerül be a naptáramba, az biztos.

A nap kérdése: Miért kell tömött sorokban állni azért, hogy beülhess egy olyan autóba, miből annyit látsz az utcán, mintha mindig ezt gyártották volna, és amit úgysem indíthatsz be?

Tagged with →  

5 Responses to Ha esetleg megkérdeznéd hogy vagyok….

  1. szerint:

    Kérek szépen majd fekete-fehéreket még. 🙂

  2. szerint:

    Hát jól van. Készek az analógok, de egyelőre nem mondanak semmit. Papírra kéne őket hívni, mert a digitalizált verziónak nincs túl sok értelme. Ha érdekel, átküldöm őket, hátha van ötleted, lehet-e ezekkel kezdeni valamit. Sose szoktam utómunkálni a képeket. 🙁

  3. szerint:

    Elküldtem őket. Nem sürgősek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com