… ezen a héten nem kapok gyomorfekélyt…

Jut eszembe, tudtad, hogy csak városi legenda az idegbajtól gyomorfekély?

… akkor egy bazi erős pasi vagyok én, bizony mondom!

Figyelj! Nekem most káromkodnom kell sok ember előtt, szóval csukd be a szemed, ha nem bírod!

%/!”!=)(=))()’§§§’!!+”+/ß$÷÷;>ł%!/+%!!!!!!!!!!!

Kész, le kell írnom!

Engem ma tulajdonképp megfenyegettek. Na most ezzel az a baj, hogy pont az ellenkező reakciót váltja ki belőlem, mint amire a fenyegetés létrejött. Lehet ez annak az oka, amilyen környezetben felnőttem, lehet ez genetikus, vagy nem tudom. Nemhogy gyűlölöm a fenyegetést, de mint egy (mondj egy kutyát….) akármilyen kutya, ráharapok, és nem tudom elengedni.

És a pláne az, hogy nem egyenrangú a küzdelem. Ezt kb. úgy lehet elképzelni, mintha egy csapat éhes cápa közé beugranék, és elkezdeném csattogtatni a fogam, miközben vergődök közöttük.  Talán egyet sikerül orrba harapni, de a kimenetele a cuccnak előre le van zsírozva.

Hihetetlen a szituáció, és rendesen szürreális. Olyan – mert nem tehetem meg, hogy leírjam – , mintha holnap téged kizsebelnének az utcán, majd a zsebes megfenyegetne, hogy feljelent, ha nem fizetsz neki még többet, mert megszúrta a körömágyát a zsebedben lévő lakáskulcs.

Te ilyenkor mit teszel? Mert hogy nekem elöntötte a szar az agyam, annyi bizonyos. És most épp azon tűnődök, hogy a zsebest a kocsi után köttessem lábbal előre, és végighúzzam az utcán, vagy mondjuk költségekbe verjem magam, hogy más tegye meg…

7 Responses to Ha….

 1. Sir Artemon szerint:

  Kerj jogi segitseget, aztan tudd meg, ki a kornyek keresztapaja, es kerj szivesseget tole. Aztan imadkozz. Vagy mindezt egyutt, vagy forditva, esetleg keverve.

  Rohogd ki a tagot, ha nem felsz, az felelmetes.

  • Zaphod szerint:

   Én csak a pókoktól félek!!! 😉

   Te azt állítód, hogy a röhögésem egész egyszerűen félelmetes? Semmi kedvesség, báj, szeretet? Akarsz te egy lófejet az ágyadba? 😀 😀

   • Sir Artemon szerint:

    Mindenki használja azt, amije van. 😛 😀

    Egyébként. Kutya: mint foxi a lábtörlőt, vagy mint egy pitbull. ;o)

 2. Évika szerint:

  Szólj Haminak és holnap már nem kel fel! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com