Na jó, ezt most én nem hiszem el…

Többet tudok Bruce Wayne szüleinek elveszéséről, mint anyám gyermekkori sztorijairól, szóval ha még egyszer meglátom, akkor felharapom az ereim. De előbb visszakövetelem a mozijegyem… Itten engem tegnap megloptak. Aki meglopott az nem volt más, mint Zack Snyder.

Ez a pali három nagyon fontos dolgot tett le eddig az asztalra. A 300, ami kitűnt a képi világával a hollywoodi mocsokból, a Watchmen, mi minden idők legjobb “szuperhősös” mozija, és az Acélember, mi mellett az összes Superman mozi egy nagy rakás gyártásközi hulladéknak számít.

Erre – bazdmeg – most leforgat egy 151 perces izéét, minek 40. percében azt mondod, hogy már csak azért is bent maradsz a vetítőteremben (néztem az órámat közben, hogy mennyi van még hátra! nem hiszem el….), mert megérdemled a büntetést, amiért erre jegyet váltottál. TESSÉK VÉGIGSZENVEDNI! És végigszenveded! Végigszenveded azt, hogy az a rengeteg munka, amivel újraalkotta Bruce Wayne világát Nolan, amivel megalapozódott Clark Kent története most összegyúródik egy kiélt, elhasznált ribanccá, és kimegy kurválkodni a sarokra, hogy mázsás cigányok aprópénzért megdughassák. Fasza! Gratulálok! Holnap bemehettek a Louvre bármelyik termébe egy nagy zacskó festékkel, ecsettel, aztán fessetek bele pár falon lógóba.

Direkt nem olvastam róla semmi kritikát, nehogy befolyásolva legyek, de ezt most nagyon elbasztam, mert egy ilyen valami (Mozi? Hahaha….) feljogosít arra, hogy a világon mindenki csak torrentről töltsön le filmeket, minek következtében önmagába omlik ez a hollywoodi szarláda, majd lehet építkezni az alapoktól (éljenek a vimeo, youtube független rövidfilmesei!).

Szóval, ha meg akarod nézni ezt a valamit, akkor biztos van hozzá legalább másfél perces trailer, egyébként háttér információként vedd hozzá, hogy BRUCE WAYNE SZÜLEI GYILKOSSÁG ÁLDOZATAIVÁ VÁLTAK A GYERMEK SERDÜLŐ KORA ELŐTT 10 PERCCEL, megjelenik benne kötelezőként Flash, Wonder Woman, Aquaman, Silas Stone, Doomsday, mert ők kellenek az elkövetkezendő 5 év szemeteihez, és hát mikor legyenek felvezetve, ha nem most!? E mellet Wayne képes arra, hogy évekig utálja Kentet, majd két pofon után a legjobb barátja legyen a fickónak, Lois Lane kurvára nem fog meghalni sosem, mert Kent a állandóan jól megmenti, Kent viszont meg fog halni, mert Doomsday itt öli meg először és utoljára, de nem kell félni, mert jól feléled, de nem most, majd a következő részben, és Doomsday sem fog meghalni, mert ő is mindig jól feléled, azt jólvan. Ha bármiféle értelmes párbeszédet akarsz 151 perc alatt, akkor találkozz a barátaiddal, fogj egy könyvet, képregényt, hallgass podcast-et.

Végezetül nagy gratula, és meghajlás Christian Bale előtt, hogy nem vállalta el ezt a szart, Ben Affleck fejre hízik, a szuperhősös cuccok elkezdtek csillogni mostanság, már csak flittereket kéne varrni rájuk, és mehet a banda a színpadra, dübögjön a Village People!

Ha ilyen szar lesz a Suicide Squad is, akkor letépem a falamról a virtuális Margot Robbie posztereimet, és magam részéről tiltott övezetté nyilvánítok mindenféle DC csökevényt.

Nyaljátok ki….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com