A minap találkoztam egy benzinkúton az egyik cimborámmal, kit 100 éve ismerek, és kb. azóta nem is beszéltünk egymással. Mindegy, nem ez a lényeg… Kérdezte, hogy hogy, én meg vigyorogva, hogy öregesen. Erre elküldött a picsába, és azt mondta, hogy pont úgy nézek ki, mint 15 éve. Ha most Zap szólana, akkor azt mondaná, ez azért gáz, mert ezek szerint már 15 éve is pont ilyen szarul néztem ki. Sic! gondolkozzunk pozi….po….pozit…..ppfff……pozitívan, és örüljünk neki, hogy nem látszik az annyi!

Erre most épp rágyújtok, majd jön egy kolléga, ki közli, hogy látja sokat dohányzom (nem is, de tényleg nem!), és meglátszik a bőrömön. Érted? És ez pasi. Melyik pasinak jutna eszébe az, hogy a másik pasinak a bőrét vizslatja? Hová tart a világ? Hova tűnt az, mikor két pasi megállt egymással szemben, és az volt a téma, hogy hány falut mészároltak le, hány nőt erőszakoltak, mennyi zsákmányt szereztek a keresztes lobogó nevében?

Heee???? Meglátszik a bőrödön? Mi lesz 20 év múlva? Az lesz a téma, hogy melyik mosogatószer nem cserzi a kézbőrt? Vagy a tamponmárkák közötti különbségek?

Bbbbrrr……

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com