Miközben benne vagyok a témában, és előttem mindenféle terv, mi a látvánnyal kapcsolatos,

A látványtervező szakma egy nagyon nem könnyű műfaj lehet. Még akkor is nagyonnemkönnyű, ha megvannak hozzá azon eszközeid, mik előrevetítik, monitorra, papírra helyezik a fejedben megfogant képeket, hisz mindaddig virtuális varázslat az egész, míg benne nem vagy, bele nem ülsz, vagy bele nem léptél. Hosszú-hosszú előkészületek, tervezgetések, kivitelezés buktatói várnak rád, és a végeredmény totál kétséges. Vagy alkottál egy húbazdmegett, vagy elkúrtál annyi pénzt, hogy abból egy rakat olyan dolgot lehetne csinálni, mi szép, izgalmas, és/vagy erkölcstelen.

azon gondolkozom, hogy ha ki akarok tenni képeket a falra, akkor milyen stílust válasszak. Válogassak a saját fotóimból? Felmerül a kérdés, hogy van e legalább öt olyan képem, mi érdemes arra, hogy keretesben publikálható legyen. Vegyek? Ehhez meg kéne határozni a stílust. Nem! A stílushoz kell igazodni, de ezzel visszatérünk az első lehetőséghez, miszerint van e stílushoz igazodó 5, azaz öt darab képem, így ezt nevezhetjük ördögi körnek, avagy hívhatjuk 22-es csapdájának is. Igazodni nem könnyű. Viszont ha veszek, akkor tudom, hogy kitől, és ez már egy jó pont. Vagy, használjam Kerényi Imre válogatását, óda a nemzeti hitvalláshoz, címmel. Ennek viszont következményei lesznek, mert akkor kell egy újságos állvány is, ahol szépen megjelenik a Magyar Krónika nevezetű kommunista pártlap, nagy vezérünk által fémjelzett szösszedmény havilap, mely büszkén hirdeti majdan az ország erejét, nagyságát, döntéshozóink, kultúracsinálóink ép elméjét.

Ps: Nomeg Selmeczi Gabriella nyilatkozatát a 2013-as év nyugdíjpénztári hozamokról, mik a kizsákmányoló, aljas pénzügyi körök, zsidóösszeesküvős manipulációjának hála, 5-10% közötti hozamot értek el. Megint…

Ps2: Egyébként (és most lehet, a klaviatúra atomjaira bomlik a kezem alatt) a Kerényi által felvázolt cucc egyáltalában nem hülyeség. Olvasd végig, terjedelmes. Sőt! Ha nem ebben az országban élnék, nem ebben a környezetben, ne figyeltem volna az elmúlt 20 év közszereplői megnyilvánulásait (is), akkor még az is előfordulhatna, hogy előfizetek rá.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com