A tegnap éjféli, körúton szánkázó VTI-s palinak azt üzenem, hogy az rendben van, hogy tesó, meg tényleg véresen jó hangja volt a gépnek (vagy csak szarrá rohadt a dobod), viszont te sem versenyeztél volna, ha annyit alszol, mint én, és tulajdonképp nem látsz ki a fejedből, imádkozol, hogy hazaérj egyben. Jó pillanatomban vigyorogva integettem volna neked, meg még jobban felzavartuk volna a csendet, de most inkább a “kicsi a farkam, és ezzel kompenzálom” történet villant be.

Majd legközelebb…

Egyébként meg a Lexus Tuning hátsó lámpák RONDÁK egy VTI-n!!!!!

Baszki, úgy vettem észre a figurát, hogy abban a pillanatban, mikor a gázra léptem, valami irgalmatlan hangon elkezdett üvölteni / dübörögni a körút. De mindig, pont akkor. Rádió lekapcs, mondom szétszakadt alattam a vas. Hát a hülye nem pont mögöttem volt egy fekete gépben, és nem pont akkor nyomta a gázt, amikor én? Meg kellett ahhoz előznie, hogy rájöjjek, háta az égnek, nem belőlem jön az üvöltés…

Facebook Twitter Tumblr

2 Responses to Farokpár-baj…..

  1. Paloma Negra szerint:

    Nem kell ahhoz farok, hogy dübörögjön alattad az autó…én csak a járókelőkön vettem észre, hogy megint kilyukadt a kipufogóm:)

  2. Zaphod szerint:

    [ Paloma Negra]: Mondjuk az igaz… 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com