Az elmúlt sok-sok év legjobban várt szezonja? Bázi nagy meglepik? Ronda autók? Pilótáknak is értelmezhetetlen erősorrend? Új csatorna, és csaknem új sajtós csapat? Végre egy Lotus autó az első háromban a rajtrácson?

Mi kell még a Kánaánhoz? Mi?

Csendben jegyzem meg, hogy annyi kéne, hogy lássam Gyulánk, a Czollner könnyáztatta arcát, mikor belegondol abba, hogy mennyi, de mennyi kalandos utazásról, riportokról, izgalmakról maradt le azért, mert tulajdonképp egy idióta, semmirekellő fasz, ki hosszú-hosszú évekig keserítette meg az életem, azokon a szép hétvégéken, ott, a TV előtt…. mögött… mellett….

Visszatérve a ronda autókhoz, mert ez a megjegyzés bassza a csőröm.

  1. Mikor volt szép egy F1-es autó?
  2. Aki azt mondja, hogy most rondák, az mit mondd akkor, ha esetleg pillantást vet a 70-es évek autóira?
  3. Ha már Charlie Whiting is azzal foglalkozik, hogy felveti a lépcsős orrkúp elsikálását, a rajongók kedvéért, akkor egy vén hülye, kinek már semmi keresnivalója nincs az F1-ben.
  4. Aki szép autókat akar nézni, az szokjon át egy más szériára, mert itt sosem fog olyat látni.
  5. Ki az a hülye tervező, ki az elmúlt 30-60 évben akár egy másodpercre is a szépségen töprengett volna a szélcsatornában?

És akkor lefogadom, hogy Április 21-én, a bahreni nagydíjon már kutyát sem érdekel a lépcsős orrkúp, mert teljesen érdektelen, mert nem a szép aaatóóók miatt nézed. Aki meg azért, az annak ajánlom Leonardo Da Vinci, A festészetről, című könyvét (akár kölcsön is adhatom), és akkor rájön a vonalak, az anatómia, a fények, és árnyékok tanulmányozása közben, hogy amit eddig a szépségről gondolt, az bizony hamis egy dolog volt.

Szóval, M1. Az van, hogy ha a főnök, vagy valamelyik csatlósa nyomott nagy zsugát az M1-nek, mert a tisztelt ház is tele van F1 rajongókkal, akkor azt kell mondanom, hogy…. ssszzzzffffpppphhh….

Most komolyan! Ezt az országot jobban nem lehet már elkúrni. Az elkövetkezendő egy évben fosszatok ki mindenkit, döntsetek nyomorba, leszarom. 2013 végére fejezzétek be a szopatást, az F1 közvetítések legyenek min. olyan színvonalasak, mint most, ígérjétek meg a választásokkor, hogy ez így is marad, sőt, azt kaptok tőlem egy ikszet. Oké?

Viszont! Azt az hülyegyereket, ki valakinek a valakije, vagy mittoménhonnanjött, de biztos kormányzati rokonságban áll valakivel, szóval azt az idiótát, ki a digitális hátteret csinálta a stúdiónak, azt rúgjátok ki a kurvaanyjába, mert annyira szar, hogy az RTL-es annyiraszar, még ettől is 100× jobb volt. Tegyétek a kölyköt valami önkormányzati státuszba, vagy a békávéhoz, bánja a tököm, csak ezt itten sikáljátok le, mert bántóan rossz!

 

Szóval, induljon a szezon! Én spec. reggel hétig itt fogok toporogni, és alig várom már, hogy az a rakat piros lámpa elaludjon, azt megkezdődjön az, aminek jól meg kell kezdődnie, 20 futammal!

Yesssssokééé!

Tagged with →  

One Response to F1, szezonkezzzzzuuuppp….

  1. Sir Artemon szerint:

    Csalódtam: a te szavazatodat is meg lehet venni, te hipokrita, te! 😛 😛

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com