Vannak olyan napok, mikor azt gondolod, hogy ebben a kurva országban max. 42 jogosítványt szabadna kiosztani, a többi barmot bezárni a lakásába, kertjébe, és csak felügyeltet mellett engedni meg közlekedésüket. Gyalog…

Úgy tűnt fel ez az egész, hogy jött a kispasi apuka mercédeszével. Benne a körforgalomban. Én hatolnék be, erre megáll a körforgalma közepén, és elsőbbséget akar nekem adni. Az első pár másodpercben nem esett le, hogy most mi is van valójában. És néz. Engem. Én meg felteszem a kezem, hogy most akkor mi a picsa van? Ha bemegyek, akkor nekem jössz? Most készülsz, és veszed a lendületet? Bekötöd magad? Vagy mi? Erre fogja, beteszi újra egybe, majd int egy köszönömöt, és továbbhalad. És ezt követően dzsal tovább a magasabb rendű útján, majd megint megáll, és meg akarja adni egy palinak a jobbkezet ott, ahol soha nem is volt ilyen szabály.

Bazdmeg, kell egy kamera az autómba! Mert ezeket a sztorikat nem lehet elhinni.

De volt ma itt kérlek “csak azért is a belső sávban megyek, mert jogom van hozzá, bármennyi is legyen a sebességem”, és a “kétsávos út felezőjén akkor is lehet közlekedni az autómmal”,….

Ha az úttest menetirány szerinti jobb oldalán két forgalmi sáv van, a külső forgalmi sávot bárki igénybe veheti a folyamatos haladás céljából. A 3500 kg megengedett legnagyobb össztömeget meg nem haladó gépkocsival és motorkerékpárral, távolsági illetőleg gyorsjáratú autóbusszal a belső forgalmi sávban folyamatosan is lehet haladni, feltéve, hogy ezzel a mögötte gyorsabban haladó járművek közlekedését nem akadályozza. A többi jármű csak balra bekanyarodás és előzés céljából veheti igénybe a belső forgalmi sávot.

…..meg “majd én megmondom, hogy mikor kell indexelni”, “miközben tolatok be a parkolóhelyemre, megállok az út közepén, és csak csak nézek ki a fejemből”, és bónusznak, az “én jobban sietek, mint te, így be fogok oda férni, azért is” tette fel az i-re a pontot. Már az utolsó három percben azon gondolkoztam, hogy vajon ezt a napot be tudom e fejezni anélkül, hogy autómentőt kéne hívnom magamhoz. Amúgy mindenki sír az új traffipaxok miatt, de én nagyon boldog leszek, ha egyszer végre működnek, és példájúl kiveszik az összes barmot, ki nem képes kattintani a rohadt irányjelzőjén. Mert az olyan fáradságos….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com