Képzeld el, hogy tegnap 30 percet álltam a gyorsforgalmin, mert valamelyik barom megint azt hitte, hogy ő Emerson Fittipaldi, aztán kiderült hogy mégsem, ennek örömére meg keletkezett egy rakat bontani, és beolvasztani való cucc az út szélén, korlátokon, meg úgy mindenhol, 30 méteres körzetben. De nem is ez a lényeg! Ilyenkor az ember gyermeke elkezd anyázni, mert a HÜLYE RENDŐR a baleset előtt nem terelné le a forgalmat, hagyja, hogy még többen jöjjenek fel a pályára (lehet, ez őket valami olyan hormonokkal telíti, mi kéjes örömöket idéz elő kis testükben), majd csatornákat pörget a rádión, hátha van arról hír, hogy mi a stájsz, mikor lesz itt út a szabadság felé. És akkor egyszer csak felhangzik a Lánchíd rádió. Te, én még életemben nem hallottam ezt az izét, és nem tudtam eltekerni. Belesüppedtem az ülésbe, és nem hittem el az ott elhangzottakat. A műsornak az a címe, hogy Lecsó. Egy Bella Levente nevű lény van a mikrofon mögött, meg egy rakat betelefonáló, kik az aktuális hírekre reagálnak.

Ha bírod a cuccot, akkor ITT a link az archívumhoz (csak 18 éven felülieknek, kaja előtt!).

Én vallom azt, hogy mindenkinek adasson meg a saját szólásának szabadsága – mert én már csak egy ilyen liberális gyökér vagyok – akinek meg ez nem tetszik, az ne kapcsoljon arra a csatornára, vagy távozzon a szobából. Mindezt a mai nap leírom egy papírra, összetépem, és kidobom a kukába.

Ebben az izében a fidesz keménymag a főszereplő. Annyira durva, mintha összegyúrnád Mráz Ágoston Sámuelt, Gajdics Ottót, Kovács Zoltánt, Kiszelly Zoltánt, G. Fodor Gábort, és erre dobnál egy 50-es szorzót. Ebben kérem mindenki hazaáruló, a betelefonálók egyike sem érti, hogy mire a tüntetés sorozat, elutasítják azt, hogy ebben az országban lenne korrupció, a NAV elnökét úgy Ildikózzák, mintha a csaj valami rokonuk lenne, szóval az elején meghökkensz, majd úgy érzed, valami egész furcsa világba csöppentél, hol tudnod kéne, a hírtv-nek mindjárt kezdődik a karácsonyi partija (nem viccelek, azt mondta az egyik betelefonáló, hogy köszöni a visszahívást, már alig várta, mert rohan a karácsonyi bulira), és ez az év egyik csúcspontja. Kár, hogy nincs lánchíd rádiós előfizetésem, mert akkor most lemondanám. Az elég vicces vezetéknevű Levente, a betelefonálás záró akkordjaként kommentál, összefoglal, véleményt alkot. Egy pillanatra elgondolkozol azon, hogy nem is kell ahhoz lepattintani az előlapot a rádión, hogy kitépd az egészet a francba a helyéről, majd kibaszd az ablakon a cuccot, de baszom drága volt, így hát nagy levegő, és elkapcs.

A Lánchíd rádiós gyökereknek, betelefonálóknak, agyatlan orbán imádóknak, hírtv-s bulizós seggeknek, és a kibaszott békemenetes agyhalottaknak az alábbi tájékoztatással szeretnék élni:

Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium szakképzésért és munkaerőpiacért felelős államtitkára nyilatkozott a HírTV-nek kedd este.

Az államtitkár riogatásnak tartja a 20-30 ezres elbocsátásról szóló beszámolókat, konkrét becslésekbe nem bocsátkozott. “Azt, hogy 20-30 ezer ember fogja elveszíteni az állást, azt én nem tartom reálisnak” – mondta. Arra a kérdésre viszont, hogy mennyit tart reálisnak, úgy felelt:

“nyilván, ha egy ember elveszti a munkahelyét, az is rossz mindenki számára, főleg annak, akit érint. Én nagyságrendileg jóval kevesebb emberre gondolok”.

Portfolio.hu

Meg lehet rágni ezt a kijelentést, még akkor is, ha orbán festménye lóg a hálószobátokban. Biztos találnék olyan elemzéseket is, mik arról szólnak, hogy a dohánytörvénynek hála, hányan fogják elveszteni az állásukat, és az erről szóló fidesz cáfolatokat is fel össze tudnám szedni. Amúgy akartam csinálni egy fényképes listát arról, hogy kik tudták volna megakadályozni a vasárnapi nyitva tartást a tisztelt házban, és azt nézegethette volna az összes, eme okból kirúgott fiu/lány (Idejük lesz majd rá, elnézve az átlag munkakeresési időt…), de leszarom, mert …..

IDÉN MÁR CSAK EGY NAPIG SZOPOK A GÁLYÁN!!!!

Ps: És a nap kérdése az, hogy miként kéne finoman, de hangsúlyozni a veled dolgozó céges képviselők felé a “Kurvára ne hozzál köszönő ajándékot decemberben, mert a szaros olcsó borodból csak akkor innék, ha épp két napos fejfájást szeretnék magamnál elérni… ” gondolatot?

Tagged with →  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com