Volt ma egy olyan pillanatom, mikor lelki szemeim előtt megjelent, ahogy a páciensnek felnyitom a hasfalát a karmaimmal, ordítva kirángatom a beleit, és megfojtom velük. Csak hogy érezze a törődést…

Azt mondja nekem a paraszt – ki az elmebeteg terveit, és folyamatleírásait mindenki torkán le akarja nyomni, ami sikerül, mert itthon döntéshozóként alul képzett, vagy egyszerűen csak hülyék dolgoznak, és majd ezért 10 milliós nagyságrendben vesz fel pénzt – hogy miért kéne neki krumplibéldiffundáló adatbázist gyártatnia a hóbelevancra, hiszen ott a papír, majd azon diffundálsz. Mondomnekiakurvaanyád! Mert ez:

  1. 2014 dereka, hol védjük a fákat, amúgy meg a toll is kevés.
  2. Anyád írja papíron, mikor le tudod programozni 3 perc alatt.
  3. Ha valami papírra kell írva lenni, az nem lesz írva.
  4. A többi rendszer is hóbelevancon diffundál.
  5. Múlt héten majdnem kinyírtál valakit, mert úgy döntöttél, hogy a szilikon bírja a napfelszín hőmérsékletét, és amikor kiderült, hogy biza nem, annak eredménye lett mentő sziréna, meg kórházi 24 órás megfigyelés, és ezért kurvára dühös vagyok, szóval ha azt mondom, hogy duplarétegű krumplibéldiffundáló kell zöldben, akkor itt legyen, van rá 12 órád.

Majd megkérdezi dugig iróniával hangjában (és ekkor jutottam el arra a pillanatra, hogy felnyitom a hasfalát): Miért, mert az eddig elkészült hóbelevancon működik diffund?

Te csináltad, te rohadék! Illetve a te neved alatt csináltuk, minek következtében majd’ az összes létező munkádat kibasztuk a szemétbe, újraírtuk, napi 20 órát szoptunk hétvégén, ünnepnap, majd te ezért felvetted a 10 milládat, és ezt te megháláltad 6-14 éves gyerekeknek való logikai játékkal, hogy rohadjmeg. Ha van olyan, ami nem működik, az csakis a te sarad, baszdki, és mivel van olyan, ami egy év óta nem működik rendesen, nem tudom, hogy miért kaptad ezt az új megbízást.

Jah, tudom! Azért, mert ezen a helyen olyan emberek hoznak döntéseket, akik azért vannak pozíciójukban, mert nem volt más. De mivel én itt vagyok, most jól rábasztál, mert ismerlek büdösgyökér, és meg fogsz dolgozni a pénzedért. Ha kell, duplán! Triplán!

Felelősséggel fogok rajtad elkövetni felelőtlenség útján elkövetett gyilkossági kísérletet…

Szeretek másnak dolgozni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com