Ma már nem húzhattam tovább, el kellett mennem megcsináltatni az évi orvosimat, hol volt minden. Vérnyomás, EKG, tüdő (a tüdőt negyedszer sem tudtam begépelni….), szem, fül, szemfül, kopogtatás, nyomkodás, erre közli az orvos, hogy teljes mértékben egészséges vagyok. Ez hülye…  Ilyenkor szoktak a palik, a rendelőből kilépve összeesni, hírtelen szív-agy-májhalál következtében. Gyakorlatilag, az allergia miatt megváltás lenne, ha átmenne rajtam egy tehervonat (lassan, hogy fájjon), amúgy meg olyan formában vagyok, hogy ha lenne itt negyedik emelet – ami nincs – és fel kéne rá szaladni, akkor egy kardiológus már éleztetné a szikét a műtőben, és akkor még az elmét nem is vettük górcső alá! Ungarische Unicum ez az egészségügy…

Jah, és a bónusz. A mai napunk erősen megterhelő úgy szellemileg, mint fizikailag. Ha jellemezném, akkor ez most egy elme-gyógy-és-szanatórium roppantul zárt osztálya, egy olyan kőfejtőben, ahol a talicskát egy krokodiloktól, és moszkitóktól hemzsegő mocsáron kell áttolni. Mezítláb. Ebbe a kuplerájba bejön egy srác, két vadidegennel (nagypapa, meg a leányunokája….fasztuggya…), és hogy ők itten most kockázatot fognak elemezni. Mert elhatározták. Ők. Tegnap. És az elhatározásuk kockázatértékelése – akkor még – csekély besorolású volt. Magasra emeltem. Sőt, annyira nagy kockázatúnak elemezték „beszélgetésünk” – 15 perc – alatt a további maradást, hogy sietve távoztak. Pénteken újra megpróbálják. Amikor már nem vagyon bent.

10 Responses to És akkor a kockázatelemzők összeszarták magukat…

 1. Sir Artemon szerint:

  Drága, Te elme és agy alapon valóban meglehetősen roggyant vagy, de hidd el nekem, ez még a szórakoztató kategória! :))) Magánorvos a megoldás a bajodra.

 2. szerint:

  Az allergia állítólag pszichoszombatikus dolog. Szóval vagy rendbe rakod a csakráidat 😀 :D, vagy nyersz a lottón (vagy én nyerek, vagy S.A. nyer), mindenesetre elmegyünk a világ másik végére, ahol nincs pollen meg idegesítő emberek. Na.

 3. Sir Artemon szerint:

  Árulom a lakásomat, anyám házát. Nem tudom, vegyek-e fel lakástakarékossági hitelt a központ megépítésére, vagy vásároljak belőle valutát. S ha igen, milyet, és hova tervezzem a kitelepülést? Édesvízkészlet korlátlan elérése, és évi átlag 12 fok középhőmérséklet előnyben! Ja, és ne legyen törésvonal, hurrikánzóna, és diktatúra közelében! És legyen kurvára csend, és csillagos ég! Ha van ilyen hely a bolygón, várom a javaslatokat!

 4. Sir Artemon szerint:

  Tegnap péntek volt, visszamerészkedtek a kockázatelemzők? Majd meséld el, mekkora kockázatot jelentesz a cégednek! 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com