Levelet hozott a csigaposta, méghozzá a Royal Mail-on keresztül.
Cím:
551 Harrow Road
London
W10 4HR
United Kingdom

Egyszer volt egy igazán pofátlan művelete egy illetőnek, ki nevét természetesen nem tudjuk, és az is lehet, hogy az egész csupán csak városi legenda.

Be lehetett kérni a M$-tól (egek, de rég volt…) az összes létező frissítést, mit az operációs rendszereikhez addig kiadtak (ez már leírtam ide?), méghozzá lemezen. Namost, ez addig nem nagy ügy, míg hivatalos felhasználó vagy, és sok pénzt költöttél ezen rendszerek megvételére. Viszont hősünk – finoman szólva – nem volt a M$ barátja, és eme csiliárd forintos cuccok teljesen illegálisan voltak bortokában, viszont megjelent egy kaján vigyor a képén, és menten klaviatúrát ragadott, majd elküldte kérelmét a szoftvergyártó óriás felé. Hónapokig nem jött semmi. Mikor rájött, hogy hónapok óta nem érkezik posta onnan, ahonnan várja, ismét klaviatúrát ragadott, és ezzel egyetemben elkészült egy felháborodott üzenet a világrengető M$ részére. A válasz egy héten belül megjött, egy bazi nagy pakk kíséretében, miben benne volt az M$ eddigi összes javítása, egy bocsánatkérő levél, egy ajándék vírusirtó csomag, egy éves licenccel.

Hősünk akkori haverjai valahogy úgy fogalmazták meg ezt az esetet, hogy nála biza nagyobb pofátlan dög nem vala, hisz ez olyan, mintha egy rablovics másnap bekopogtatna a kirabolt személy ajtaján, alamizsnáért folyamodva. Mindegy is, a gyűlölt multin vághatott egy mikronnyi karcot a kisember, és ez elégtétellel töltötte el, az annyi, de annyi év szopása miatt, mit a fél lábon ketyegő M$ operációs, és operálatlan rendszerei okoztak.

2011. augusztus 29.-én egyszer csak jön egy levél, a másik leggyűlöltebb multitól – nevezzük nevén, szóval ő a Google – , mit a számítástechnikában ismerek (és még hangoztatom is, bárhol kerüljön szóba), miben nem más van, mint pénz. Nem holmi “Küld vissza, és sorsolunk”, meg “Kiválasztunk”, vagy “Bekerültél a szerencsések közé”, hanem pénz van benne.

Akkor sem vesztek meg, köcsögök! Nem vagyok eladó! Legalábbis hagyjon mindenki ebben a hitben….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com