Sőt, kb.  nem tudok olyan autóst, ki nem baszott volna el. Lásd:

Kérdem én: Hülye vagy e, ember?

Hékás, háát…

A Hékás azt csinálta, mint mindenki más is csinált volna. Közvetlen a yard után behúzta a külső sávba a vasat. Mert miért gondolt volna arra, hogy egy hülye, a forgalomnál kétszer nagyobb sebességgel a felezőn dzsal.

Belenézhetett volna a tükörbe!

Persze. Egyrészt, fel sem volt készülve az érkezésedre, mivel épp egy felszabaduló, mondhatnánk azt is, hogy egy ÚJ, és üres sávba esett be, másrészt a holttér, és egy nagy vas között kellett volna téged felfedeznie.

Nem indexelt!

Nah, mintha ez valami nagy kaland lenne. 10 rendőrautóból 8-ban nem indexelnek az esetek 70%-ában. És akkor még az index egy dolog, mert úgy szegik meg az “arra nem fordulhatsz!” szabályt, hogy a megkülönböztető jelzés csak az autó festése. Mi ebben a nagy kaland? Ha bárhol kerekezel, akkor ezt tudod, és felkészülsz rá.

Nem állt meg, hogy segítsen!

Észre sem vette. Én sem venném. Mész a városban, megy – néhol üvöltve – az Égéstér podcast, mert Vályi már megint nem volt képes a mikrofont maga elé húzni, és elsodorlak a zaj szigetelt autóm seggével. Egy denevér nem hallaná meg a történetet.

Amikor én még kis srác voltam azon éltem, miről te most leestél, akkor lehet, megállok röhögni, mert olyan hülye nem lehetsz, hogy nem a féken tartod a kezed. Főleg ilyenkor. Ha pedig Joseph Gordon-Levitt a példakép, és a  Fék nélkül a mozi, mi kult a környezetedben, akkor így jártál. Ülj vissza, azt gondolkozz el. De semmiképp ne posztold ezt a sztorit, mert csak az anyukád nem fog kiröhögni miatta…

Tagged with →  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com