Ma este, úgy f8 környékén a délinél, a Kék golyó, és Városmajor sarkán, Zap befordulni készült a lámpához, mire egy hangos robajjal az egyik ház emeleti ablaka úgymond; berobbant.

Nem! Kirobbant.

Hogy ezt a szél csinálta, vagy emberi is esett ki vele együtt az nem figyeltem, ugyanis erre a hangzavarra én felkaptam a fejem, és kinéztem a…. nyitott tetőablakon, majd amikor azt láttam, hogy valami hullik az égből akkor be akartam húzni a fejem a kormány alá, mivel nincs az a tetőablak, mi 1tized másodperc alatt záródik, de ha mégis, valami csoda folytán lenne, hát azt a kapcsolót, mi ilyenkor életmentő lehet, tutira nem találná meg az ember gyermeke ilyen helyzetben.

Megszórt engem, meg az előttem lévőt az üvegeső, nem kis csattanások kíséretében. Most két napig nem vagyok hajlandó ránézni a verdára, és megállapítani, hogy mennyire verte szét a cucc a gépet.

Kezdjük a munkát azzal, hogy most megnézzük a House új részét. Jó? Jó!

5 Responses to Egyszer, csak megdöglök…

 1. Moya szerint:

  Volt valami animációs filmecske, amiben a főhős akármerre ment, a feje felett ott volt egy kis sötét felhő, követte őt és folyamatosan esett rá az eső. Néha úgy érzem, hogy neked is van egy ilyen kis felhőd. Na, de én optimista vagyok (vagy csak naív hülye) és a Hollóból vett mondattal bíztatnálak: örökké nem eshet!

  Egyébként meg nézzük a jó oldalát a dolgoknak: a múltkori palack sem robbant fel és most sem esett semmi bajod, pedig simán benne volt a pakliban. Végülis kiderült, hogy mi történt az ablakkal?

 2. Sir Artemon szerint:

  Ez volt a második figyelmeztetés, apa! nagyon gyorsan szedd össze magadat, és nézz rá, hogy mivel vonod magadra a robbanásveszélyt!

 3. Krisz szerint:

  Amíg nem “követ” egy kólaautomata, addig nem aggódnék 😉

 4. Zaphod szerint:

  [Moya]: Pontosan! Örökké nem eshet! Ez van…. Nem tudom, hogy mi lett az ablakkal. Ha nem írták meg a reggeli hírek, akkor valószínűleg nem döglött bele senki. Én téptem onnan tovább, mert rohanásban voltam.

  [Sir Artemon]: Nem az a kérdés, hogy hányadik volt, hanem az, hogy mennyi van még? 😉

  [Krisz]: 😀

 5. Sir Artemon szerint:

  [Zaphod]: A mennyire majd a Villám Isten választ ad. Csak figyeld, pukkannak-e körüled a villanykörték.
  [Krisz]: Nekem is ez ugrott be elsőnek! 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com