Kilenc hónapja indult az oldallal való küzdelem. Eddigi életem talán legrosszabb szakaszában, egy olyan téma, miről egyrészt fogalmam sincs, másrészt még idegenkedek attól, hogy bármikor is fogalmam legyen róla.

Tervezés, értelmezés, fejfogás, feladás, nekiülés, töprengés, törlés, munka, törlés, törlés, kuka, kuka, kuka….. ennél még az is kellemesebb lett volna, ha szart kell lapátolnom kilenc hónapig, valamelyik hadsereg latrinájában.

Nem jött jókor, nah. No és sokat kellett tanulni, sok buktató volt benne, viszont olyan dolgok, mint pl. a különleges karakterek egységes, minden böngészőn való megjelenítése… nah, az kiváltott egy yesssokét. Node ezeken felül még számomra is megmagyarázhatatlan, fehér folttal teli, hogy miért nem végeztük ki az egészet 2-3 hónap alatt. Fátylat rája…

A tárhelyek.

Szerintem ezerszer írtam már róla, és nem győzöm elégszer hangsúlyozni, hogy nem létezik működőképes, magyarországi (és környező országbeli) tárhely szolgáltató! Nincs! Ahol akárcsak egy olyan mondat elhangzik, hogy külön kell / lehet rendelni PHP, MySQL szolgáltatást, az mind szemét! Azzal az ember szopni fog, mert azt jelenti, hogy a szolgáltatónak (ha egyáltalán szolgáltató, és nem viszonteladó, vagy valami hasonló szarság) korlátozottak a lehetőségei. Azt meg beszopod! Tuira! Mert akkor fog elfogyni a memória a cucc alól, mikor kéne. És ez biza megengedhetetlen 2011-ben. Sőt, már hosszú-hosszú évekkel ezelőtt is az volt. szóval, mindenki, aki weboldalban gondolkozik, és az alatt adatbázis fut, irány Amerika. Ott a nagyok nem engedhetnek meg maguknak fennakadásokat. Legalábbis, mik az erőforrásokra érvényesek.

Tehát, a lap mától él, van, lesz még egy kis druszt rajta, de általam már publikálható formába került. Használja, kit foglalkoztat a téma, kinek szüksége van rá, szóval hajrá!

És még mindig szeressük a WordPress motorját, meg az új Dreamweaver Live View funkcióját, és a nélkülözhetetlen Appserv-et, mik nélkül az egész mondjuk összejöhetett volna, de sokkal nehezebben.

9 Responses to ÉÉéésss….. kész!

 1. Sir Artemon szerint:

  🙂 Az a fő, hogy elkészültél vele. A jó munkához idő kell! Egyébként szerintem nagyon szép lett! Harmonikus, kiegyensúlyozott, letisztult, s még csiszolható. Szerintem kellett Jordánia ahhoz, hogy eljuss ebbe az állapotodba, és ilyen alkotási folyamatban is ki tudjon jönni Belőled, ami egyébként ott volt Benned. Láttam a többi munkádat is, azok is ilyenek. Szóval, légy büszke magadra, mert megküzdöttél érte, és nagyon szép lett! 🙂

 2. szerint:

  Istenemre mondom, jó lett. Ha kéne nekem ilyesmi, csak téged kérnélek fel. 😉

 3. Zaphod szerint:

  Namost képzeljétek el, hogy az oldal tulaja tegnap du még előállt olyan ötletekkel, hogy a szöveg háttere lehetne olyan halovány vízpárás, vízeséses cucc, meg egyéb apróságok. Ezt félig elolvasva, bezártam mindent, és elkezdtem nézni a Torchwood-ot….

  😉

 4. Sir Artemon szerint:

  [Zaphod]: A főoldal nagyon szép, és hívogató, de a sok szöveg az tényleg lehangoló tud lenni a többi oldalon. A vízpárás cucc lehet olyan igény, mint neked itt a gyűrtpapír hatás. Az feldobja kicsit. Találj ki valami mást neki!

 5. Krisz szerint:

  Szerintem csoda-szép a téma, imádom a képeket a náddal meg a kövekkel. Nekem kicsit túl sokféle a betűtípus. Ha egyféle betűtípus lenne nem is tudnék belekötni. Ami nagy szó 😉

 6. Zaphod szerint:

  Uppsz… Krisz nem tud egyébbe belekötni? Az tényleg nagy szó! 😀

 7. Zena szerint:

  ..ez tényleg qrva jó lett..nekem tetszik úgy ahogy van..

 8. Krisz szerint:

  @Zap: Ez nem elég nagy? Keressek még? 😛
  Ha enyém lenne a honlap, lecseréltetném veled azonnal az összeset, amivel azért lenne meló 😉

 9. Zaphod szerint:

  [Zena]: Ezééé (is) szeretlek én téged! 😉

  [Krisz]: Ha tiéd lenne, akkor én megtanulnék újabb szavakat, mik nem tűrnek nyomdafestéket! 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com