Kedves X. Y.!

Szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az Általános Szerződési Feltételek 2010. november 20-i hatállyal változnak, a jelenleg hatályos ÁSZF I/9 pontjánál fogva. A változtatást az indokolta, hogy a jelenleg hatályos ÁSZF-ben néhány olyan pont szerepelt, ami ellentmondásban volt a többivel, illetve számos olyan pont nem volt megfelelően szabályozva, amit a jogszabály előír.Az új ÁSZF-et elolvashatja a weboldalunkon: http://….

Megtisztelő figyelmét köszönjük!

Üdvözlettel,

WebHostIcon

Kedves WebHostIcon!

Három rohadt éve mondtam fel mindennemű kapcsolatot a cégetekkel, mert nem elég az, hogy hülyék vagytok egy ASZF-et megírni, de még szolgáltatni is képtelenek vagytok! A support nagyon jó egyébként. Egész gyorsan válaszoltok a kérdésekre. Anyám is pontosan ilyen gyorsan válaszolna, és tartalmilag sem különbözne sokat a válasza a tiétekétől. Ő mondjuk azt mondaná bármely felmerülő problémára, hogy: Nem tudom kisfiam, nem értek hozzá. Ti azt válaszoljátok, hogy utánanézünk, majd ezt követően nyomtok egy olyan link szöveget, mi olvastán az ember gyermeke elképzeli a szitut, hogy mennyire izzadva túrjátok a gép előtt hálózatos szakirodalmat ahhoz, hogy minél komplexebb baromságokat tudjatok összeszedni a válaszleveletekbe.

Egy WP-t sem lehet futtatni nálatok baszki, mert lehúzza a szervereteket. Illetve azt a vasat, mit kineveztetek szervernek…

Ki van írva az oldalatokra, hogy “A megbízható szolgáltató”

Csak félbemaradt a szöveg! Úgy kéne kiegészíteni, hogy

“A megbízható szolgáltató Houstonban van, úgy hívják, hogy HostGator, hol havi 9$-ért annyi, és olyan oldalt futtatsz a tárhelyeden, amennyit már követni is képtelen egy ember, méghozzá KORLÁTLAN tárhelyen.

Magyarország 2010.

Viszont 442-ben a Vandál Királyságot elismerték, így megalakult az első germán állam a Római Birodalom területén. Száz év sem kellett, és Flavius Belisarius lesöpörte őket a történelem színpadáról, hamvaikat meg befújta a tengerbe.

Facebook Twitter Tumblr

One Response to E-mail

  1. Vandál szerint:

    De micsoda 100 év lehetett az!!! :p

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com