Ezen töprengek. Nem tudom visszanézni, hogy mikor született a freemail.husss címem. Azt viszont tudom, hogy hamarost megszűnik, mert egy-egy kimaradás, szerverzavar –szerverzűr még belefér, de 3 nap elérhetetlenség, illetve árnyalt kurvaanyázát követően, 4-5 óra múlva, pár percre zűrfeloldás, majd ezt követően megint mappa elérhetetlenség, már so(k)k.

De hol is a gond? Mi az, egy rohadt e-mai címet megszüntetni? Klikk, azt kész. Csakhogybasszus, legalább 17 éve terjesztem ezt, és most akkor végig kéne nézni, hogy ki az a pár fontos akárki, illető, elem, cég, vállalat, intézmény, alkalmazás, regisztráció, mi ezt a címet jegyzi, és talán, esetleg, fontos lenne őt tájékoztatni a változásról, hiszen esetleg, talán érdekel a tőlük kapott elektronikus információ.

Nem megy ez ilyen könnyen…

De mi legyen az új? Google, Yahoo, (A helyesírás ellenőrző – mert van – csak a Google-t húzza alá, a Yahoo -t nem.  Hümm…hümmm…), magyar szolgáltatók (inda, citrom) kizárva. Multi undorom van, szóval T-hüümmm sem jöhet szóba. Főleg azért, mert tutira mindenhol le van nyúlva a zaphod név (Yahoo-n tutira, már kb. indulásakor) Erre jó a saját, bérelt szerver, nomeg a domain név.

De akkor mi legyen a domain? A klikkmagazin.husss, zzzzuuuppp.hussss, kivalodolgozó.husss,  vagy tegyem publikussá a vodafone.hussst? A Vodafone is elmehet az anyjába (Bár mostanság nincs vele gond, cégesnek is @vodafone címet használok már, nagyrészt). De ki tudja, hogy mikor szarja össze magát ő is, illetve ki tudja, hogy a nagyfejűek mikor találják ki, hogy megszüntetik totálra az előfizetői mélszervereket? Tele-fónikus kommunikációban bármi megtörténhet, még akár jó androidos telefon is kikerülhet (egyszer….).

Csak saját domain lesz, hiszen a Hostgator úgy 8 millió weboldalt szolgál ki, és tavaly szarrá díjazta az ég és föld között elhelyezkedő összes olyan díjazó, ki épp webhosztingot díjazott, ráérő idejében.

Sok veréb meg nem tévedhet….

De mi legyen a domain, mit mindenhol megoszthatok? A klikkről azt hiszik, hogy fotós vagyok, pedig nem is, a kiválódolgozóról azt, hogy kommunista, ami megint nem (fel vörösök, proletááááárok, láláláááá….), a zzzzuuuppp-ról pedig azt, hogy idióta, ami igaz, csak ezt nem kell fűnek-fának hirdetni.

Dilemmám van….

Eközben a magyar női vízilabda válogatott (próbáld röhögés nélkül kimondani) egy góllal ég a harmadik negyedben, a kínaiak ellen. Mióta tudnak a kínaiak fennmaradni a vízben? Egek….

Tagged with →  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com