Írt a Vígh Tamás.

“Tisztelt Ügyfelünk!

(…) ….(…)

Ha naponta egy héten keresztül elfogyaszt egy kapszulát a MAX PENE-ből, akkor a pénisze 7 cm fog növekedni. Nem hiszi el? A MAX PENE működni fog, mivel már több ezer férfinál is működött. Megállapították, hogy 98% azoknak a férfiaknak aki 7 napon keresztül használta a terméket, 7 cm-t növekedett a pénisze. Azok a férfiak akik folytatták a kezelés szedését további 7 napon keresztül, azoknál még nagyobb lett.”

Na idefigyelj, te köcsög!

Először is azt kell tisztáznunk, hogy nem vagyok az ügyfeled!

Aztán az van, hogy egy farok növelőt az én generációmnak tök ciki Max (Payne) Pene fantázianévvel eladni. Egyrészt a paliról tudjuk, hogy egy gyorstüzelő, mivel jó pár ellent gyaktunk le vele a monitorainkon keresztül, másrészt Mark Wahlberg játszotta mozihősként, ki kurvára nem a magasságáról híres. Vegyél be 7 szem gyorsan elsülő törpét, és akkor neked majd jó lesz. Hát gratulálok… Legyen mondjuk Kobe Bryant, vagy Dennis Rodman. Az már igen!

A másik az, hogy minek nekem még plusz 7 centi? És mi van akkor, ha rászokok? Vagy rutinként kezelem a szedését, és már csak akkor esik le, hogy abba kéne hagyni, amikor át kell vetnem a farkam a vállamon, hogy közlekedni tudjak? Minden funkcióját elveszti, és még kapaszkodni sem tudok vele megtanulni, ha mondjuk úgy döntök, fel kell másznom egy fára.

Aztán lehet, hogy kell. Fel kell tennem ezt kérdésként, tehát akinek volt már vele dolga, az kérem jelezze bármely privát csatornán (itt úgysem merné), ha méretproblémákba ütközött volna valaha is. Megígérem, hogy nem fogok visszavágni azzal, hogy “Te meg növesszél 7 centivel nagyobb mellet, vagy 7 centivel kisebb segget!”

Aztán vannak kérdések is, figyeld:

 • A szexuális együttlét alkalmával hosszantartó és kemény erekcióval rendelkezik?
 • Volt rá precedens. Az általában elmúlt, mikor a páciens felvetette közben, hogy a következő napot is együtt kéne töltenünk.
 • A pénisze azt teszi, amit Ön akar?
 • Idióta! Ki az a pasi, kinek a pénisze nem egy különálló, gondolkozó lény, egy más galaxisból?
 • Elég nagy a pénisze?
 • Ezt majd megmondják. Vagy csak a hátam mögött röhögnek….
 • Tehetségesnek érzi magát?
 • Régen próbáltam rajzolni, az nem jött össze. Mondjuk azt, hogy a problémamegoldásban feltalálom magam, ha ez nem is tehetség, de valami plusz. Egyébként mi közöd hozzá?
 • Minden alkalommal rendelkezik orgazmussal?
 • Kicsi farokkal nem lehet orgazmus, vagy mi?
 • Akkor szeretkezik amikor csak akar?
 • Miért? Te akkor? Mondjuk, ha van kedvem felhívni egy-két számot, akkor nagy eséllyel. De nincs kedvem, egyébként meg húzz az anyádba!
 • A szexuális együttlét alkalmával a partnere sikít az élvezettől?
 • Figyelj! Ha mondjuk a jelenlegi méretemet megnövelném a szered túlszedésével, akkor már abban a pillanatban sikítana, mikor meglátja. Majd úgy kéne futni utána, és ha a magam után lobogó farkammal el tudom kapni, biztos megsajnálom, és nem lesz dugás, de akkor meg én sikítok ott, hol senki nem lát.
 • Az éjszaka alatt több és erős orgazmussal rendelkezik?
 • Ha az éjszaka során bevillan Max (Payne) Pene képe, akkor örülök neki, ha egy is összejön.

De nem is ez a pláne. Ez a rohadék vígan szpemeli ezt a szart, mert ki az a barom, ki bemerné perelni!?

Most gondolj bele… Állsz a bíróság előtt. A bírónő ekkor felteszi neked, a felperesnek a kérdést, hogy ugyan mi a tényállás. Erre te közlöd, hogy:

– Bírónő! A tényállás az, hogy kicsi a farkam!

Miután kiröhögte magát a csaj, az írnok, az ügyvédek, és még kint a portás is, kapsz egy csekket 100ezerről, mert megsértetted a bíróságot tanuk előtt, és vagy befizeted, vagy leülöd a csillagban, anyagyilkosok mellett, 8000/nap.

Facebook Twitter Tumblr

12 Responses to E-mail…

 1. laciba59 szerint:

  Ettől megfeküdtem, most indulok az orvoshoz, ott is röhögni fogok! :-)))

 2. Vandál szerint:

  Egyszer valaki aszonta, hogy kis farokkal pont akkorát lehet élvezni, mint naggyal…
  Fel a fejjel! 😀

 3. Vandál szerint:

  Amúgy én meg rendszeresen a fogyókúrás csodát kapom, amitől egy hét alatt 7 kilót lehet fogyni, mert elolvasztja a cucc a bevitt táplálékot, meg a zsíromat is és nagyjából feltűnés nélkül távozik a szervezetemből a fölös többlet… Na hagyjál! 😀

 4. aniss szerint:

  [Vandál]: 😀 Bevallom, én is kapok ilyen ,és hasonló emaileket…Nem tudom, hogy nekem mim nőne ki, vagy meg…:P Tudtommal nő vagyok…, de úgy látszik ezt nem veszik figyelembe…:D

 5. Vandál szerint:

  Figyelmesek és gondolnak arra is, hogy hátha a háztartásban van olyan, akit érinthet… 😀

 6. Vandál szerint:

  Ez annyira pofátlan, hogy vérlázító. És tutti van olyan marha, aki felnyalja…

  KIFOGÁSTALAN metódus a gyors FOGYÁSRA,
  bármit
  EHET
  amire vágyik!

  A Cherry Slimet úgy állították össze, hogy belső foto – lifting hatással rendelkezzen. 100%- ig természetes (Acerola Pura) növényből készült, ezért nem veszélyes az Ön szervezetére. Könnyen fog leadni egy kiló zsírt egy nap alatt, szenvedés és éhség nélkül.
  Hogyan működik?

  Ez a folyamat egyedüli a világon: a Cherry Slim megtelíti az ízlelőbimbókat és a teltség érzését biztosítja.
  Ez nem minden: Az Acerola egy fogyást fokozó kis brazil cseresznye Brazíliából. Olyan enzimet tartalmaz ami átalakítja a nyálat “kalória égetésre” még mielőtt az élelmiszer elérné a gyomrot.

  Étkezés előtt: szükséges 15 cseppet a nyelvre csepegtetni a Cherry Slim, hogy bármit megehessen amit szeretne. Ez a sajátos természetes molekula megakadályozza, hogy a cukrok zsírrá alakuljanak át. (39%- al kevesebb zsír kötődik meg).

  Íme az amiért veszíteni fog a súlyából GYORSABBAN, mint bármely más karcsúsító kezeléstől. Éhezés, erőfeszítés, nélkülözés és korlátozás nélkül. A Cherry Slimmel, a szeme láttára lefogy annak ellenére, hogy változtatna étkezési szokásain.
  Rendkívüli koncentrátum: a Cherry Slim segítségével automatikusan naponta egy kilótól megszabadul

 7. aniss szerint:

  [Vandál]: Gyerek is kapott (18-éves, ja és fiú)…Miután abbahagyta a röhögést…, megkérdezte, hogy “és szerinted hova tenném, a nyakamba”?:D

 8. aniss szerint:

  [Vandál]: Jah, van sajnos.Aztán jön az, hogy “jajjj nem használt”…irány a másik “tuti szer”…Szerintem mindig van aki bedől…

 9. Sir Artemon szerint:

  Nah, ezen sírtam. ;D

 10. Zaphod szerint:

  [Vandál]: Azért elgondolkozol te azon, hogy a “kis farokkal pont akkorát lehet élvezni, mint naggyal” kijelentésed azt sugallja a közvélemény számára, hogy te tisztában vagy azzal, miszerint én csekély méretekkel rendelkezem, és próbálsz bátorságot, önbizalmat önteni belém, nehogy hídról vessem le magam végső kétségbeesésemben?

  Beszóltál, bazdmeg?

  😀

 11. Vandál szerint:

  Én is szeretlek, bazdmeg! 😀

  A negatív reklám is reklám… 😉

 12. Eliza szerint:

  A. is kapott ilyet, akiről diszkréten csak annyit közlök, hogy szexboltból kellett rendelnünk valódi xl-es óvszer méretet. Besírtunk a röhögéstől mi is, és hasonló fantáziákra jutottunk, mint te.:D:D:D

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com