Hajnali négy felé arra ébredtem, hogy rám szakadt a világ egy hatalmas dörrenéssel egyetemben. Mondom akkor jóóvan, ennyi volt, aludjunk tovább, míg szét nem esik minden. De nem esik szét, basszus, ez a rohadék csak morog, meg dörög, meg mittudoménmitcsinál, így kávé, és nézzük a hét híreit.

A hét legfontosabb híre, hogy elkaszálták az EU-ban az ACTA-t. Ha nem tudod mi az, vagy annak következményeit sem ismered, akkor minden rendben van, lényeg, hogy elkaszálták, így nem hiába volt aláírni mindenféle petíciót. Legalábbis kaptunk egy kis haladékot az igazi Nagy Testvér ellen. Pár percig….

A másik, hogy te tudtad, ebben az országban, vagyis kis hazánkban felállítottak egy Horthy szobrot? Én most látom, basszus. Mindezt hivatalosan? Polgármesterrel, meg gárda által védetten? És eddig még senki, semmit? Ez komoly?

A Termit egy olyan anyag, mi baromi egyszerűen előállítható, ha rendelkezel alumínium porral, és rozsdával. A Termitről azt kell tudni – ha visszatérek a tegnapi posztomhoz egy kicsit – , hogy pl. síneket hegesztenek vele, ugyanis ha egyszer meggyújtod, akkor az 2400 c körül pislákol mindaddig, míg el nem fogy.  Az arány úgy néz ki, hogy 48g alumínium porhoz kell 208g vas-oxid (rozsda). Minél jobban porszerű, annál jobb a cucc, erre figyelj!

Ezt berakod egy használt konzervdobozba, vagy akármibe, az egészet felhelyezed az utadba kerülő első Horthy szobor fejére, és a meggyújtást követő 42. másodpercben már a talapzata is elkezd párologni.

Érted, hogy mi a gáz? Hogy ezt el kell mondani. Nem a termitet, mert erről még az isiben is tanultál, hanem azt, hogy ezt le kellett írnom….

És akkor a most kezdjünk el mantrázni: Zap, hétfőn meg kell csinálnod a biztonsági mentéseid, Zap, hétfőn meg kell csin…..

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com