Ma reggel egy domain témával foglalkozó hírportál cikkéből kiderült az…. Hogy mi magyarok mennyire hülyék is vagyunk az élethez…

Figyeljmáá!

Van ez az izéé… ez az internet nevezetű hülyeség. Tudod, van egy zsinór, mi bemegy a szgépedbe, a Pistike meg szólt, hogy ha arra az ikonra kattintasz, ott a bal sarokban, akkor megnézheted, hogy annak a mocsadék Erzsikének milyen pasikkal van kapcsolata a ziviven, és nézhetsz animál pornót is úgy, hogy senki nem tudja meg, mennyire vagy aberrált.

Szóval, itt tarunk mink. A túloldalt, ott kb. 300-al nyugatra (azért nem írtam, hogy balra, mert nem mindegy, merre állsz, azt még politikai hanghordozása is lehet ennek a posztnak, mit kerülünk, ugyebár), másra is használják ezt a roppant bonyolult dolgot, mit internetnek, rövidítve: NET-nek nevezünk.

Kézzed el, hogy tájékozódnak rajta. Aztán még vásárolnak is (A kereskedelmük több mint 30%-át bonyolítják már a NET segítségével). Ügyeket is intéznek. Meg telefonálnak. Reklámoznak. Áthágják a fizikai határokat, és ezzel szabad mozgásterük lesz ez egész földgolyón.

Mérhetetlen lesz tehát a szabadság az olyan exhibicionista gyökereknek, mint én, vagy bárkinek, ki el akarja magát adni a világban. És kik azok, kiknek a legnagyobb szükségük van arra, hogy eladják magukat? Noh? McDonald’s? Neeem… CocaCola? Neeem… FamilyFrost? Ugyanmáár…

Igen Pistike! A politikusok azok, kiknek nem most, 2010-ben, hanem évtizede fel kellett volna mérni, hogy ez az egyetlen olyan média a bolygón, mi képes az ő igéiket úgy terjeszteni, hogy közben megkaphassák hozzá reálisan a drukkereik/ellenzőik támogatását/kritikáját. Meee miről szól a politika, Pistike?

Igen, imíídzsépítésről! Ki a faszt érdekel, hogy mit ígérsz, mit mondasz, milyen elveid vannak? Ha a szart be tudod színes sztaniolba csomagolni, akkor te nyertél, azt mehetsz a bársonyba, jóccak…

Tehát, Pistike! Akkor mit csinálunk pártalapításkor? Igen, imíídzset építünk. Úgy próbáljuk felfuttatni magunkat, mint anyukánk az élesztőt, mikor langyos tejbe rakja.

Átvettük az anyagot, jóóvan! Azt mi erre a legjobb (s legolcsóbb) mód a kettőezresévekben? Igen, a NET.

Obama után (bár nem ő volt az első politikus, ki ott kampányolt), a többi hülye is rájött, bizony használni kell, és tolni az igét ezerrel.

Mire is akarok kilyukadni ennyi rizsával?

Nah, mi nincs az egyik feltörekvő, fiatal, hangzatos eszmékkel teli pártnak ma Magyarországon? Nevezzük nevén: LMP

Domain neve…

Illetve van, csak nem tudják használni a rövidítést, azt a rövidítést, mi imíídzsük alapja, mert valami hülye használja már 2005-óta. Az meg idióta hülye lesz majd eladni azért az aprópénzért, mit a zelempé kínál érte. Jahkérem… fel kéne végre ébredni, és rájönni arra, hogy egyrészt miként építkezünk imíídzsileg, másrészt egy domain név biza nagy érték a mai világban, és tök mindegy, hogy ez Magyarország, vagy Amerika, itt biza kőkeményen ki kell fizetni minden egyes pici karakter.

Bakker…

Facebook Twitter Tumblr

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com