Neem, ez nem holmi politikai, orbánhazudik poszt. Ez itten egy új kategória, mi arról szól, hogy ha kidzsalsz a világba magyar rendszámmal, akkor miért takarnád le inkább az azonosítódat egy olajos ronggyal, minthogy megtudja a környező nép, honnan is érkeztél. Ez egy olyan poszt sorozat, mi miatt rohadt mód ideges lesz egy pár nagymagyarországzászlós fasz, és biztos meg sem hívnak ez elkövetkezendő években a szokásos trianoni gyásznapokra, meg a Foglaljuk vissza Erdélyt gyűlésekre, és nagy valószínűséggel egy békemeneten sem lennék hiteles személy.

Figyelj, itt valami baj van, ez a program belépett egy olyan lépésbe, hogy…

Mindezt reggel, kétségbeesett hangon, h6 magasságában, miközben még egy korty kávét sem vettem magamhoz. Senki, de senki ne kezdje így a reggelemet. egyrészt tehernyi teher nyomja szerencsétlen vállam, és pont ott tartok, hogy sehol, szóval pár napja azon töprengek, mennyire akarok ebben az életben megfelelő mozgásteret, és az élet ez mennyire nem akarja, azt a küzdelemben most – egyenlőre – ő áll nyerésben. Ez szar. Bővebben: Nagyon szar. Azon kivételes szarok közé tartozik, mikor az ember gyermeke inkább összekuporodna, és várná a megmentőt, mi természetesen soha nem jön el, mert az csak a mesékben, és a vallásban létezik. Szóval,  kell még pár nap ahhoz, hogy leülepedjen minden, és megpróbáljanak a fogaskerekek visszalendülni a helyükre, így TOTÁLISAN leszarom a “Figyelj, itt baj van!” kezdetű gondolatokat, és a kétségbeesett hangvételt.

Amúgy a “Figyelj, itt baj van!” kezdetű gondolatok alapja nagyrészt az, hogy valamit elbasztál. Valamit elbaszni nem baj! Gyártottunk erre a nyelvünkben egy rakás közhelyet. Ez már baj. Felmentések. Felmentések az alól, hogy figyelmetlen, lusta, fáradt, dekoncentrált vagy, esetleg semmi keresni valód nincs azon a helyen, de ezt nem vallod be, vagy a kezedbe sem lett volna szabad adni azt, amit elbasztál, mert képességeidet nem fejlesztetted, nem tudtad fejleszteni, és/vagy leszartad, hogy fejleszd.

Azt, hogy “Én ezt elbasztam!” akkor mondja ki a magyar, ha egy kibaszott ágyút tartanak a fejéhez, miután letépték egy rozsdás harapófogóval a körmeit, és a vallatótiszt kezében ott figyel a füstölgő gyutacs. Nem tudom, hogy ennek kialakulása hány évszázadra vezethető vissza, de tutira genetikai szinten van bennünk kódolva a hazugság.

A poén az, hogy a rendszer – amivel épp baj volt – az utolsó kurva lélegzetvételét is nyomon követi a kezelőnek, így bármiféle turpisság kielemzését csak a kávéhiány, vagy a közöny akadályozza meg. Mindegyikből van bőven. Az egészben a szürreális pedig az, hogy ezt a rendszer kezelője is tudja. Ekkor feltenném a kérdést, hogy miért hazudik, de mivel ezt már levezettem…

Mindig úgy hazudj, hogy a hazugságaid feltárása több anyagi, szellemi forrást igényeljenek, mint a hiba kiküszöbölése, mire a hazugságodat építetted. Kivéve, ha azt hazudod, nem te nyúltad le orbánviktor hátizsákját, pedig de, mert akkor az erőforrások kiapadhatatlan státuszba lépnek, szóval ne nyúlj le hátizsákot. Lehet, orbánviktoré…

Zap, 2014

Hol is tartottam? Jah, ilyenkor jönnek a szokásos kérdések. Mit csináltatok. A válasz megtippelésére felteheted a havi fizudat, mert genetikailag kódolva jön a “Semmit!”. Tulajdonképp csak azért teszed fel a kérdést, hogy legyen valami zaj az irodában. Itt van egy programlépés! – mutatsz a monitorra. A “De nem indítottunk semmit!” című katyvaszt már meg sem hallod, mivel lehet, sőt, biztos hogy vannak olyan programok, mik (szerinted) csak úgy elindulnak, meg majd ilyen lesz az is, mikor a mesterséges értelem átveszi az irányítást a bolygón, és kipusztítja az ember nevű vírust, de ez még nem az az évszám, és nem az a rendszerkörnyezet. itt klikkelni köll, azt jóccak.

És még mindig nem mondja ki. Nemhogy nem mondja, de fokozza. 10 perc múlva egy akkora hazugsághalmaz közepén ülsz, hogy ha nem ismernéd a rendszert, akkor kihúznál mindent a konnektorból, és kidobnád a szemétbe, merthogy egy használhatatlan szemét az egész, amit szellemi fogyatékos vak csimpánzok programoztak (vannak szellemi fogyatékos csimpánzok?).

Semmi más lehetőségen nem marad, minthogy elküldj mindenkit haza. Kérdezni nincs értelme, tudják már rég, hogy mit basztak el, az előidézett hibát nem tudják megoldani, így csak a létszámot növelik, szívják az éltető oxigént, és párolognak. Ezt mind otthon is lehet, szóval…

Tagged with →  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com