Ohhhh….derégvoltamitt…

Asszonta a Bajnai tennap – eskü, tök véletlen futottam bele, és ha már úgy, akkor végigfutottam – , hogy az utcára kényszeredik a köz, és politizálni köll neki is, mert olyan világo….

Leszarom!

A minap dzsaltam a pályán kukk éjszaka, mikor csak az elmebetegek, és azok dzsalnak a pályán, kiknek nagyfontosságú volt a pályán való mozgása, és olyan volt a látvány, mintha egy Omega koncerten lennél.  Varázslatos. Ködfoltok, de nem is akárhogy. 1-2-5-10 méteres magasságokban, elkülönködve a ködmentességtől. Volt úgy, hogy csak a szélvédő felső harmadánál úsztál át a tejfölön. És nem bírod megállni, és nyomod neki, mint a hülye, a zene túlüvölti az alattad ordító vasat, felkapcsolod a refit, hogy még jobban lásd, illetve ne láss semmit, csak az élesen elkülönülő tejfölt. Majd a mikor csitulni kezd a hülyeséged, akkor megjelennek a kamionok, ők pedig szemből világítják meg ezt a látványt, mitől leesik az arcod, mert az éjszaka elkezd úszni a kékben, szürkében, narancsban, össze-vissza foltozva, kenve a környezetet.

Szóval, asszonta a Bajnai, hogy….

Áááhh… leszarom! Aki viszont Sonyi Vegas elakadásban küzd, és nem tudja mit tegyen, az lassan jöhet hozzám, mert kb. minden ráérő percemet az előtt töltöm, ha éppen nem vagyok agyhalott a fáradságtól, vagy épp valami alkohollal leterhelt éjszakától.

Ha így folytatom, akkor tutira nem kell spórolni a nyugdíjas napjaimra…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com