Abban az esetben, ha valaki rendelkezne a nagyon hivatalos e-mail címemmel, tehát a ××××××××@vodafone.hu nagyszerűséggel, az legyen oly kedves, és sikálja ki az életéből, mert a szerdai napot követő csütörtöki napon a vodafone elsikálta az e-mail szolgáltatást.

Mint később megtudtam, ez nem személyes bosszú volt, hanem kivezetik a piacról azt, ami tízen x éven keresztül működött, és amit én jól felvettem a hosszú évek során a HIVATALOS ügyintézéseim alkalmával.

DÖGÖLJ MEG VODAFONE!

Az a kérdésem, te PARASZT, hogy látol te itt bármiféle tájékoztatást arról, hogy sziktóber 38-án megszünteted a szolgáltatást, mire tessen felkészülni az ÜGYFÉL!

Az a kérdésem, te PARASZT, hogy látol e itt bármiféle tájékoztatást arról, hogy sziktóber 38-án megszünteted a szolgáltatást, mire tessen felkészülni az ÜGYFÉL???

Tehát, ez itten jól ki lett vezetve! Ez azért KURVA JÓ, mert az elmúlt kb. 20 évben lett 6 db hülye, meg egy db stabil e-mail címem, és ez az egy kapcsolatban áll ügyfélkapuval, önkormányzattal, bankkal, webes szolgáltatásokkal (szerverekkel), és a FASZOM TUDJA MÉG MIVEL, BAZDMEG, amire rá kell jönnöm, szóval elő kell túrnom az archívumból legalább 10 évnyi anyagot, hogy rájöjjek, ki, hova küldte a levelit.

Tudod, az van – TE GYÖKÉR – hogy ebben a világban vannak még olyan emberek, kik nem webes levelező klienseket használnak, és  csak annyit tudnak kimakogni, hogy gémail, meg fészbúk, tehát a bolygó különböző szervereiről hívják be számítástechnikai eszközeikre – rendszereikbe – a leveleiket, mi két okból volt eddig tökéletes:

  • Azonnal, hosszú-hosszú évekre visszakereshető BÁRMI egy kibaszott kattintással, függetlenül attól, hogy épp ki, és hova címezte levelét
  • Nem kell azt fejben tartanod, hogy épp melyik kiszolgálót, hova jegyeztetted be, mondjuk vodafone esetében, az elmúlt 15 évben – kurvaaanyád.

Ez ettől a héttől felborult – biztos azt hitte valaki, hogy úgyis ráérek, hát azt az időt töltsem szopással – és bónuszként kereshetek magamnak egy HIVATALOS e-mail címet, amivel megjelenhetek kb. mindenhol, és komolyan is vesznek vele.

Jelenleg ennek a lehetőségét nullára tippelem, ugyanis a nevemmel már semmiféle vállalható variációban nem tudok komoly levelezőszervert találni, hiszen minden foglalt. Privát szervereket nem használsz hivatalos ügyek kapcsolattartásához, mert azért privátak. Azonosítóként nem adhatod meg a telefonszámodat, mert szinte mindenhol feltétel, hogy valahány betűt tartalmazzon a cím.

Konklúzió:

VEDD BE, KÖCSÖG VODAFONE!

Tagged with →  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com