…a Logitech 2007-ben hozta ki az MX / VX Revolution szériát az egereiből, minél szebbet ember még nem gyártott eme földtekén. Mindkettő a formatervezés csúcsa, öröm ránézni, ha az asztalon csücsülnek.

lYXXVi

Ez onnan jutott eszembe, hogy 9 év után ma reggel eljutottam arra a pontra – kiadványszerkesztés közben – hogy gyakorlatilag az egér olyan rétegekre kattintott, amire akart, csak úgy random, az meg hozta magával a “most kinyitom az ablakot, és kibaszlak a gecibe” életérzést. De nyugodjunk le, szedjük szét. Az utolsó csavar kitekerése közben jutott eszembe, hogy ugyan mégis mi a faszért szedek szét egy VX-et, vajon mit tudnék én felfedezni benne, mi működését akadályozza? Ennyi erővel szétszedhetnék egy űrhajót is, pont annyi értelme lenne, mint ennek..

Így hát Zap fel a webre, és nézzünk új egér után. 27perc után Zap le a webről, és dögöljek meg, inkább a tapipad, mint ezek az “új” atomronda izék, miket egérnek neveznek. Becézz sznobnak, leszarom, de hogy én ezekért egy fillért nem adok ki, az tuti! – Jah, mondj ezt ő, és tutira már azon gondolkozik, hogy talán kézbe kéne venni az új MX-et, hátha élőben nem olyan ronda, mint digitálisan… Ppppfff….

Tagged with →  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com