Gyermekeim! 2017-et írunk, dübörög a számítástechnika, a kurvák mellbimbójának méretét is meghatározhatod különböző applikációk segítségével rendelés előtt, de bazdmeg nem tudok a garázsba 19,5 m2 alapterületre lerakható PVC padló ügyében tájékozódni könnyen, és egyszerűen, mert ebben a kibaszott világban AZ SZŰRÉSI FELTÉTEL, HOGY DESIGN PADLÓ!

Az NEM szűrési feltétel, hogy design padló!!!!

A szűrési feltétel a padló felhasználási területe, vastagsága, kopásállósága, garanciája, guriga (tekercs) szélessége, de semmiképpen nem az, hogy valaki ráakasztotta a DESIGN jelzőt, mit csak azért tett meg, hogy 40%-al túlértékelje a termékét.

Az, hogy 2005-ben csináltattál a szomszéd Józsi kisfiával egy weblapot, attól az még nem azt jelenti, hogy onnantól rajta vagy a weben, és megtetted kötelességed a vásárlók behúzása érdekében. Mert odamegy a vásárló, és ha első körben nem ugrik egy hátast attól a csoda hátéemeltől, és húzik el a francba, akkor második körben elvész a kuplerájban, és csak azt olvassa el, hogy NEM VÁGTOK (PVC esetén ez nagy helyzeti előnyt jelenthet nektek a piacon…), majd az illető kapásból törli még a böngésző előzményeit is, mert kínosabb nálatok járni, mint a legócskább román online pornó oldalon.

Azt mondjátok nekem, hogy nem megy a bolt, és csődben van az ország, de arra nem vagytok képesek, hogy használjátok az agyatok, meg a számítógépetek. Azt tudjátok, hogy miként kell fellépni a facebook pletykasztrádájára, de az nem megy, hogy feldzsaljatok mondjuk a Wix-re, befizessétek a havi 10$-t, és összepakoljatok egy áruházat 15 perc alatt, mert az meghaladja a …. Nem tudom mit halad meg, de azt nagyon.

Hogyan várhatod el, hogy otthagyjak nálad 40e forintot – és ennél kevesebbet csak akkor tudsz egy ilyenben otthagyni, ha egy kávéra ugrasz be – ha úgy bánsz velem online, mint a szarral? Akkor mit csinálsz élőben?

Mikor juttok el oda – tisztelet az oly csekély kivételnek – , hogy szeretettel bánjatok a vevőkkel, hogy a vevők legyenek számotokra a legfontosabbak? És mi vevők miért nem követeljük ki a tiszteletet, és mi a faszért nem visszük csődbe az ilyen szarokat, mihez alig kellene a részünkről sok energia.

Kéne egy új projekt. Mondjuk egy hovanemenjvásárolni.hu, ahol megfordul a komplett online közösség, és elmondja a véleményét ezekről a mocskokról. Meg kéne hozzá egy jó ügyvéd is…

Facebook Twitter Tumblr
Tagged with →  

One Response to Az összes seggfejnek, ki webáruházat üzemeltet!

  1. Sir Artemon szerint:

    Csatlakozom. Egy szekrényfogantyú esetében az, hogy mekkora a két furat közötti távolság evidens adat. Nem hogy szűrő nincs rá, de még a termékleírásokban sincs benne. Agyrém az egész. S rá lehetne bízni szakemberre, ha volna szakember, aki ráérne időben, és megoldaná egy hét alatt. De nincs. Megfizethetetlen sincs.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com