Úgy kell kivenni egy Civic B16a2 alól egy ablakmosó szivattyút, hogy nem nézel rá a youtube-on, nem keresel rá különböző nyelveken a weben, egyszerűen csak fogsz egy nagy, és lapos csavarhúzót, azt kipattintod a gumitömítéséből.

civic windshield washer pump

Míg sikerült eljutni erre a felfedezésre, volt legalább négy anyázás, nyugtatásképp egy pár cigi, kávé, közben elmaradt Totalcar – Égéstér podcast hallgatás, “most felrohanok, ezt a weben látnom kell” – kijelentés, plusz egy megvágott nagyujj, minek mikéntje homályba vész.

Láttam egy palit, ki megmutatta, egy Accord alól miként varázsold ki a tartályt. Mert aszonyga, hogy kiszedi. A kettőnk között az volt a különbség, hogy a hely, ahonnan kiszedte, nálamnál kb. 1 centivel nagyobb, ellenben az ö tartályának betöltő csöve ezzel fordítottan arányosan kisebb.

Nah, most úgy öt hónap után kivettem a megromlott alkatrészt. A nap kérdése, hogy vajon hány hónap kell ahhoz, hogy rávegyem magam egy frissebb, és ropogósabb, s nem utolsó sorban, működőképes példány beszerzésére?

One Response to Autószerviz alapfokon…

  1. Gumikalauz szerint:

    további segítség főleg a gumik karbantartásához

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com