Azt hittem, hogy ezt én már megírtam párszor, de most látom, hogy elmaradt, ami nem is csoda, mert egy ilyen művelet után az ember inkább bevesz egy marék nyugtatót, és alszik két napot ahelyett, hogy megkeresse a forgalmazót / gyártót, és az egész cuccát lenyomja a kicseszett torkán az illetőnek.

Nem is tudom mivel reklámozzák ezt az őrületet, de menten megnézem…

“Egyszerű felhelyezés és nyomtalan eltávolítás”

Anyád!

  • Első lépés, tisztítsd meg a keretet. Ez tök evidens mindenki számára, ki eddig ragasztott – jól – és aki eddig ragasztott jól, az tudja, hogy ez a művelet akkor lesz sikeres, ha műanyag ablaktokod van, illetve új fa, egyébként baszhatod, mert kivitelezhetetlen a feladat a letakarítás – jól – , így a ragasztás a hazai épületek nyílászáróinak nagyjából 15%-án hatásos.
  • Legyen otthon FBS. Van. Mindig. Még jó, hogy nem fizetek érte… Tehát, ragaszd fel FBS-el, mert akkor az úgy marad. Jól.
  • Helyezd fel a szúnyoghalót az ablakkeret tépőzárassá vált szegélyére. Aha. Szélcsendben. Ablakkeretet elfektetve vízszintesen. Halk, nyugtató zeneszó, vagy egyéb, mondjuk tengermoraj, bálnák éneke, természeti zörejek nyugtató hatása alatt. A rengeteg alkohol, és viccescigi nem jön be, mert akkor szarsz a szúnyoghálóra, és lehet, nem csak átvitt értelemben. Szóval, helyezd fel. Ami amúgy mindenhol kapcsolódik a tépőzárhoz, csak oda nem, ahová szeretnéd, mert FÚJ A SZÉL, BAZDMEG! 37 perc igazgatás után megszületik a feszes, szúnyoghalód. 22 percig, ha nem követi a következő művelet, mi az…
  • FBS ismét, ugyanis miután felhelyezted az a szart, és levágtad méretre, szinte hallod, ahogy a finom szúnyoghálószálacskák egymás után pattannak le a kibaszott rücsökkeretről, mit gyorsban meg kell akadályoznod, hiszen e nélkül elbasztál két órát az életedből. Így végigkened az illesztési pontot, mihez az ujjad a megfelelő segédeszköz, minek hatására nagyjából könyékig leszel tele ragasztóval, és ezt eltüntetni tök jó móka azoknak, kik ezt életcéljuknak tűzték ki.

Így lett egy kibaszott ablakkeretre felragasztva az a szörnyszülött kettő és fél óra alatt. Most két év pihi…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com