Nem hiszem el, hogy nem tanultak a tavalyi anyázásból… Vajon mennyit fizet a Facebook a HVG-nek, ezért a kuplerájért?

Mantra: Legyél féészbúúkos, legyél féészbúúkos, és akkor megnyílik előtted a szabad világ, hol szabadon klikkelhetsz, és fűzhetsz kommentárt ahhoz, hogy…

Mikor lesz a következő országgyűlési ? 2014… neem, az még korán lesz… 2018-ban. Akkor nagy eséllyel futhatunk bele abba, hogy facebook azonosító nélkül, érvénytelen szavazatok százezrei pattannak vissza a fülkéből.

Nem is olyan hülyeség. AZ FB még felzabál pár céget, mondjuk a tőzsde is lábra áll, máris lesz a cuccnak annyi aprója a farzsebben, hogy helyre tegye eme csöpp ország gazdaságát, szőröstül meg bőröstül. Legyen hát paktum Mark Zuckerberg, és az akkori kupleráj góréjával, hogy minden szavazóért….

…. számoltam, nem jó! Ha 2000$ fizet minden szavazóér, az kb. annyi, mint amennyit kiloptak a nyugdíjkasszából, és másodpercek alatt eltapsoltak. Basszki… Nincs tervem az ország megmentése ügyében. Ennyit egy regisztráció sem ér a világon…

Tudod mi a legrosszabb ötlet a világon? Na jó, nem a legrosszabb, csak megközelítőleg roppant borzalmas… Sós kiflit nejlonba csomagolni. Hát, ez rettentő, mert ha mondjuk csípnéd néha a sós kiflit, akkor az a látvány fogad, hogy a só kibassza az összes nedvességet a kifliből, minek hatására a bele tök száraz, a burka meg ázott rongy lesz. Próbáld ki. Rémes…

Hol tartottam?

Jah, HVG! Tehát, nem kéne átnevezni ezt a cuccot? Valami FB-s, belső versenynek. Sőt, még weboldal sem kellene neki, mert ha azt nem is nézem, hogy alapvetően szar a lap (tök követhetetlen, tavalyi kommentekkel a friss hírekben, természetesen csak FB regisztrációs hozzászólási lehetőség, a kategóriák felsorolásában nincs igazi tájékoztató, csak duma, stb.), nem tudom figyelmen kívül hagyni, hogy alapvetően szar a lap…

És ha véletlen, valaki megemlítené, hogy így féken lehet tartani a trollokat, orkokat, vagy bármilyen skandináv mesevilágból leesett jelzővel illetett idiótákat (mint pl. én), vagy így lehet a szavazást kézben tartani, akkor az egy buta lény, hiszen az FB-n is pont elég idióta van, a szavazással kapcsolatos csalások kontrollálására meg már jelentős mennyiségű módszerek vannak. Tehát, ezt az FB-s regisztrációt technikailag semmi nem támasztja alá. Viszont, a szavazók 70 %-át elrettenti. Akkor minek?

Válasz: Mert a lájk nemzedék, és az azt irányító nagytestvérek határozzák meg a világ ízlésvilágát. Üdvözlet a huszonegyedik században.

Köszi…

Tagged with →  

7 Responses to Anti GOlDen-blog

 1. szerint:

  Most mit vagy úgy oda?! Ki a francot érdekel ez az egész különben? Jézus. Ez az azonnali hozzáférés, megosztás és felejtés generációja. (A Z-generáció elnevezés miatt egyébként tiltakozni fogok az ENSZ-nél.) Lájkolnak, és felejtenek. Zuckerberg-drog.
  Na mindegy, ha indulsz, bosszúból bejelöllek az össze Facebook felhasználói fiókommal, és lájkolom az összes megszólalásodat. Hehehe… (sátáni kacaj, mert nekem is nehéz napom van)
  Persze nyilván csak féltékenykedem, mert én a büdös életemben nem tudok erre az izére nevezni. Egy évig sosincs egy címen blogom.
  (Jaj, na egy kis off: a jelenlegi szolgáltatón is kiakadtam. Azt mondja a fiatalember, hát eltűnt az idézeted, ez igaz, de már nem is rakjuk vissza, mert most ez van. Hát hülye ez? Hogyhogy ez van? Nem bír egy sort átírni a sablonban??? Régen tök ügyes fazonok voltak arrafelé. Gondolom már emigráltak.)

  • Sir Artemon szerint:

   Miért nem írsz inkább könyvet? Van egy ismerős csaj, ő is bloggal kezdte, aztán könyvet csinált belőle. Kiadta, vették. Nem tudom, mennyire veszteséges lett neki. De akkor is, írt egy könyvet.

   • szerint:

    Nem írok könyvet, mert egyelőre cselekményképtelen vagyok.
    Hanem fordítani szoktam, most éppen egy dominikai-amerikai pasi könyvét. Egészen bele vagyok szerelmesedve ennek a duci, szemüveges, kocka főhősnek az életébe. Az első fejezet már kész van, és marha jó. 😉

    • Sir Artemon szerint:

     Egyszer én is fordítottam egy könyvet. Olyan fordulatos krimi volt, és olyan sokáig tartott, hogy a végén azt hittem, két külön sztoriról van szó, ami a főhős folytatásos története. Minden esetre fordítani nagyon kemény meló. Hajrá!

     Egyébként, nem kell feltétlenül sok cselekmény egy jó könyvbe. 😉

     • szerint:

      Tényleg kemény meló, de ha az iskolára gondolok, kifejezetten élvezem. rengeteget röhögök, mert olyanok vannak benne, hogy dead soldiers=üres sörösüvegek, meg tök lefordíthatatlan kifejezések, mint a vedgie=kihúzzák a srác alsógatyáját, és felhúzzák (megfelelő elasztántartalom esetén) a fejéig, hogy jól bevágjon neki. 🙂
      Na most az van, hogy minimális, és követhető cselekményszál az olvashatóság érdekében nem árt. És azt úgy nem lehet, hogy három gyereket adjusztálsz nap mint nap + 1 db férj + 1 db főállás + 3 db blog + háztartás + … majd amikor lesz egyben napi 3 órám írni, akkor. Mer’ szart meg nem érdemes, abból van a könyvesboltban épp elég. 🙂

  • Zaphod szerint:

   Az emigrációról jut eszembe…

   Itten olvastam egy posztot, mi szemezget a külföldiek, rólunk alkotott véleményéről, és ez megragadt:

   “Angol befektetési bankár (35):
   Nagyon értelmes emberekkel tárgyaltam én a nemzeti bankotokban. Bár azt hiszem, azóta már mindegyik Londonban dolgozik.”

   😉

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com