Idefigyelj, te segg! A ferihegyi gyorsforgalmin azért döglöttek meg az emberek, mert a 65 %-a nem tudta, hogy a Budapest vége tábla nem azt jelenti, hogy integess hátra, ha szerettél itt lenni, hanem megadja a lehetőséget az eszméletlen, 90 km/ó-s sebesség elérésére. Ezen ismeret hiánya a maradék 35% idegrohamba – halálba – való kergetése volt. Ez eddig oké. Most azért fognak megdögleni, mert már látják, hogy 70-es tábla van kint (biztos sok volt a raktárban, van most belőle annyi kint, mint a szemét), ezért hol 57-el, hol 62-vel basszák az anyjukat, mi hatására az autósok még jobban felhúzzák magukat, és emiatt nem csak a szalagkorlátok közötti megdögléssel kell számolni, hanem a hosszútávú egészségügyi következményekkel is, mik nagy részét a magas vérnyomásra fogja visszavezetni a patológus.

Amúgy, dögölj meg! az van, hogy én tudom mi a baj a közlekedésszervezőkkel – vagy bárhogy is hívják őket. Ha valamiben nagyon sokat dolgozol, akkor kell egy kívülálló, ki nem szakember, de a téma érinti, és fel tud tenni kérdéseket (ez miéééé???), mi rávezet arra, hogy talán nem is pont az a legjobb megoldás, mit választottál egy probléma, helyzet megoldására, mivel agyad működését lekorlátozták a szabályrendszerek, és csak arra koncentrálsz, hogy azt mind betuszkold egy adott szituációba.

Ez ebben a kibaszott országban ilyen nincs. Nem is jut el a tudatig, hogy kéne ilyen. Ebben az országban úgy tekintenek az autókra, közlekedésre, forgalomszervezésre, és minden, ezekhez tartozó szabályozásra, mintha valami abszurdban élnél, mintha 40-60 éves rendszereket valaki kőbe véste volna, másvalaki meg lehozta volna egy hegyről, miközben égő csipkebokrokból előtűnő alakok figyelmeztették, ha megszeged a rendszert – mit maga Kádár írt alá az MSZMP támogatásával – akkor meghalsz, és nincs feltámadás. Ez az egész kibaszott ország Terry Gilliam Brazilja.

Ma reggel balesetmegelőztem száznegyvennel, te gyökér!

Beszéljük meg ezt érzelmeket mellőzve, józanul. Idefigyelj te faszparaszt! Reggel megy előttem egy suzukis, 63-al, előtte 4 km messziségben madár sem jár, nem úgy, mint a szembe forgalom, mi tömött, mint anyád, születésed előtt kilenc hónappal. Mögöttem egy taxis bujkál, és mivel több mint 20 éve ott vezetek, tudom, hogy abba a sárga szarba több az önbizalom, mint a lóerő, így két autót megelőzni már nem tud, tehát ha 67 másodperc múlva négyen döglünk meg egyszerre, akkor az azt jelenti, hogy mind a négy autóban csak egy ember ült. Így hulla fáradtan veszek egy nagy levegőt, visszakapcsolok hármat, és mind a 178 lóerőmet rászabadítom arra a résre, mi nyílik előttem (bárki, bármit is értsen ezen), majd kielőzöm azt a piros nyomorékot, és akkor azt látom, hogy a szembe jövő SÁRGA BUSZT – akkor kellett volna megbaszni titeket, mikor felengedtétek oda a távolságikat – ugyancsak előzi egy nagyon ideges pali. Vicces jelenet az, ahogy négy gépjármű egymással szemben halad egy totál zárt pályás, kétsávos úton. Cca. kilónegyvennél levettem a lábam a gázról, majd sóhajtottam egy nagyot, végre sikerült kitörnöm a vészből.

Most ezzel azt mondtad, hogy ha meleg van a panel 10. emeletén, akkor azt le kell bontani!

“A tapasztalatok, valamint lakossági bejelentések alapján december 2-án a szalagkorlátok közötti pályán az eddigi 90 helyett 70 km/h-s sebességkorlátozást vezet be a Budapest Közút.”

Ha a tapasztalatok azt mutatják, hogy egy autópályán a belső sávot használják az emberek 110-el, akkor le fogod korlátozni az autópálya max. sebességét 90-re? Mert az logikus? Ha nem tudod, hogy ott kilencvennel kell menni, akkor nem kiteszel egy kilencvenes táblát, hanem lekorlátozol 70-re? MERT? Hetvennel frontálisan ütközők túlélési esélyei a jelenleg veteránkorba érő magyarországi autópark esetén ugyan úgy nullához konvergálnak, mintha százötvennel esnének egymásnak, max. messzebbre szóródnak a roncsok, te idióta!

És milyen típusú a lakossági bejelentés? Mit jelentettek be? Lassan akarok menni az autómmal! Mivel 2×2 sávos veszi közre a gyorsforgalmit, aminek 8,1 km-es szakasza mellett van max. 12 családi ház, így nem gondolom, hogy a 90 km/ó futóműzajra tettek volna megjegyzést, mert azt nem hallani, a gyömrőin elhaladó kamionszerelvényektől. Akkor? Hol az a jegyzőkönyv, röhögni akarok!

Anno volt egy Hofink, mi országosan oldotta a feszültséget. Most hol van egy Monty Python???

Facebook Twitter Tumblr

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com