Valami… nemtoomivamma….

Egész hónapban nyomtatok. De tényleg. Tök véletlenszerűen, akármikor. Nyomtatni köll, itt a kábel, felnyomom a gépnek nekije, a rohadéknak, azt küldöm a cuccot, a nyomtató meg nyomik.

Ez a dolga, nem? De!

Ma reggel, egyszer csak nem nyomik. De tegnap este még oké volt, azt követően még a vas sem kapcsolódott ki, semmi, de tényleg (aahhhjjjj… hányszor hallottam ezt már a felhasználóktól), települni sem semmi, azt szeva, nem nyomik a rohadék akkor, amikor kb. fél órám maradt arra, hogy elhúzzak, a nyomatvánnyal (Copyrihgt by Zap). Gyorsba leszarás, driver leszed, driver felhúz, pont kész, azt születik a nyomatvány. Még elküld vagy 40 oldalt, miközben rohan. Hazaér, ott a nyomtatóban a cucc, fasza. De még kell egy oldal. A nyomtató megint ne nyomik. Zap itt kap hülyét. A vas 18× újraindítva, a nyomtatóval egyetemben, kábel nem szakadt, mutatja a festék mennyiségét, de amikor nyomni kell tesztet, vagy doksit, akkor kuss. Mindent megcsinál. Parancssorból parancsot küld, különböző programokból nyomik, portot távolít, más felhasználóként jelentkezik be, tépi a haját. Semmi.

Újraindít megint (23×). erre elkezd felzúgni ez a rohadvány, és nyomik. És megint, és megint, mintha mi sem történt volna. Szerintem hátratett kézzel, a felhők felé fordítva a fejét, ártatlanul fütyörészett is hozzá a buzi.

Biztos vagyok benne, hogy csak szopatott.

 

Viszont van sztorim a mai, felvételizőkkel való elbeszélgetésről, de most már nem tudok többet írni. Leesett a vérnyomásom, és vízszintbe kell helyeznem magam, mint Surdának, miközben a homlokomon villogtatom a “Most már kussoljon mindenki körülöttem!” táblát.

2 Responses to An-O-Mália

  1. Dr. Sir Artemon szerint:

    Legalább azt meséld el, hogy a legbögyösebbet, vagy a legokosabbat vetted fel? 😉

    • Zaphod szerint:

      Az egyiknek van bögye…. 😀 Hogy okosak e? Majd meglátjuk, hogy mennyire voltam emberismerő… 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com