A reggeli kávé közben futottam bele, és elsőre nem igazán hittem el, majd megittam a második kávém…

Mirkóczki Ádám

Szóval, meg nem erősített hírek szerint Mikróczki Ádám, ez a parasz idióta állat, az új magyar náci párttal karöltve benyújtott egy törvényjavaslatot, meg két alaptörvény módosítást a melegek elzárása érdekében.

Veszed? Megvan? Elmondjam még egyszer?

Mirkóczki Ádám az Egyes szexuális magatartászavarok visszaszorítása érdekében szükséges törvénymódosításokról szóló javaslatában a homoszexualitást fajtalankodásnak és szexuális magatartászavarnak minősíti. (Forrás: HVG)

Igyál egy kávét, mert nincs vége.

Jah, előtte közlöm azokkal, kik eltévedtek volna egy pillanatra, hogy az úr 2012. évében járunk, Európában.

Egytől öt évig büntetné, ha meleg vagy, és ezzel a tulajdonságoddal megjelensz az utcán, esetleg a köz nyilvánosságára hozod, hogy vannak olyan emberek a világban, kik saját nemük után vágyódnak. Megvan? Átérzed?

Alaptörvényben fektetné le, a meleg felvonulások betiltását, az már nem is kérdés, hogy elsikálná a melegbárokat, minden egyéb rendezvényükkel egyetemben.

Mondom, kettő….ezer….tizen….kettőt írunk. Magyarországot, ahol egy ilyen …… ez már nem a pár napja elhangzott, szimpla fajgyűlölet a parlamentben. Nem, nem az. Ennek van valami jobb kifejezése. Mindegy… szóval, 2012-ben, ez, ebben az országban lehet törvénymódosító javaslat.

Beengedik abba a tisztelt házba azokat az idiótákat, kik képesek felemlegetni a zsidók rituális gyilok vádjait, mi ennek az országnak egyik szégyene volt a 19. század végén. Abból nem tanult senki. Eljő majd’ másfél évszázad a folyamatosan feltörő fajelméletes maszlaggal, miben szerepet játszik egy elmebeteg, ki eléget x millió zsidót, és legyak mindenkit, ki nem a szent, árja, heteroszexuális faj követe. Méghozzá egy olyan országban lép hatalomra, mi nem is a szülőföldje, hol a gazdaság egy részét a zsidók működtették pont olyan szinten, mint a nemzsidók, bónuszként Berlinben a melegek ugyan úgy az akkori kultúra, művészet, szórakozás szerves, és nélkülözhetetlen részét képezték, mint a nemmelegek. Ha jobban belemélyedek a történelembe, akkor ebből az őrületből, több mint 60 év elteltével sem volt képes az ország talpra állni. Fel kellett építeni a rombolást, alá kellett vetni magunkat az oroszoknak, majd jött a büdös demokrácia a káosszal, a demokratikus fosztogatással, a cocializmusnál is nagyobb korrupcióval, tőzsdei játékokkal egyetemben. Körbeértünk. Most jönnek a zsidók, kik mindennek az elrontói, jönnek a melegek, kiket el kell zárni.

Elképedsz? Nem eléggé, hiszen ebben a káoszban nem tudod merre kapkodni a fejed. Ha nem vagy meleg, vagy zsidó, vagy melegzsidó, akkor 10 perc múlva elfelejted a történetet, hiszen meg kell küzdened a bérkompenzációval, a hitelcsapdáddal, az adóra is kivont adókkal, 450 forintos benzinnel, a nyugdíjra félretett pénzed ellopásával, a demokratikusan választott kormányod folyamatos hazugságaival. Mit érdekel téged egy Mirkóczki Ádám, ki azt mondja:

Az alaptörvény módosítása szerinte azért szükséges, mert az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatának 16. cikke kimondja, hogy „a család a társadalom természetes és alapvető alkotó eleme, és joga van a társadalom, valamint az állam védelmére.” Az indoklás szerint ez a módosítás „nem egy adott személlyel szemben, hanem a keresztény alapokon nyugvó társadalom egyetértését nem bíró cél hirdetésének megakadályozása érdekében” szükséges.

1930-ban a Nemzetiszocialista Párt a nagy semmiből, hirtelen 18%-ot szerzett a választásokon. Valószínűleg senkit nem érdekelt Hitlertől a Mein Kampf. Mindenki el volt foglalva a munkahelyével, az adósságaival, a gazdasági vállságból való talpra állással. Sok kérdés volt, mire az NSDAP adta meg a legjobb választ. Majd a legjobb válasz egy picit átalakult, majd megint egy picit, tök észrevehetetlenül, a politikai katyvaszból kialakult a Német Nemzeti Néppárt, jött a diktátori jog, a minden más párt ki-, megtiltása, és egyszer csak elégettek 6millió zsidót, szóval a galaxis ezen peremén lerombolták szinte az egész kurva sárgolyót.

TANULNI KÉNE A KIBASZOTT TÖRTÉNELEMBŐL!!!

Nem a politikusoknak. Nem! Az mind ugyan olyan lesz. Az mindig hazudik. Az embereknek, kik rájuk szavaznak. Az embereknek, kik nem lépnek időben a politikusok ellen. Az embereknek, kik csak nagyon ritkán jönnek rá, hogy a politikusok alkalmazottak, és nem munkaadók. A történelem mindig ismétli önmagát, és erre sosemnem figyelünk. Ma még egy-két mondat szól arról, hogy a zsidók összeesküdnek, a melegek a keresztény hit ellenségei, holnap a mondat kijelentői hatalommal kezdenek bírni, holnapután visszatér a diktátori jog, pár nap, és elégetnek 6 millió embert. Kell? Ez kell? Mert ha ez kell, akkor jó! Se nem meleg, se nem zsidó nem vagyok, csak egy ártatlan szemlélő. Az ismétlődő történelem egy ártatlan személője, ki mondjuk vár. Arra vár, hogy körbeérjen a cucc. És ha körbeér, akkor ott lehetek egy romba dőlt házfal árnyékában, egy kissé megkopott puskával, de pontos távcsővel, és elvesztem az ártatlanságomat, mikor a hajszálkeresztbe megjelennek Mirkóczki Ádámok, és mindazok, kik Mirkóczki Ádámokra adták le a voksuk, kik elvhűséget fogadtak Mirkóczki Ádámokkal.

 

Ps: Nem tudom hogy néz ki ez a poszt, azt viszont tudom, hogy egy morcos sünnel is könnyebb önkielégítést végezni, mint ezt a szart mobilon megszerkeszteni…

Tagged with →  

8 Responses to Amikor már csak büdös nácizás marad…

 1. Dr. Sir Artemon szerint:

  Javítás, a zsidóírtás a 20. sz.-ba volt, nem a 19-ben. :* Itt liheg a nyakunkban a bűne…

  • Dr. Zaphod szerint:

   19-re a “csodás” vérvádakat jegyeztem… 😉

   Oly érdekes ez az értekezlet, amin most seggelek, hogy tök ráérek közben kommentelni. 😉

 2. szerint:

  Kicsit zavarban vagyok. Eddig csak szoclibzsid voltam. Most akkor szoclibzsidleszbi legyek??? Mennyi szótag jön még ehhez?

  • Dr. Zaphod szerint:

   Ha sokat olvasol, és néha még rá is bólintasz gondolataimra, akkor hamarost hazaáruló is leszel, szóval ezt is bele kell venned! 😉

   • szerint:

    Ááá, ez reménytelen. Kezd ez túl hosszú lenni, pedig a cigány még benne sincs. Meg hogy tanár. Kihagytam valami szitokszót?? 🙂

 3. Dr H szerint:

  Rendben, de ha visszafokoznak minket másodrendű állampolgárrá, és jogokat veszítünk, mentesüljünk bizonyos kötelezettségek alól is, úgymint adófizetés. Deal? Vagy azért a pénzünk jól jön?

  • Dr. Zaphod szerint:

   Neeem, a pénzünk az köll nekik. Nem engedhetik meg maguknak, hogy mondjuk politikai menekültként lelépjünk innen, mert akkor nemcsak pénz nem lesz, de azt sem tudják kinek bizonygatni, mennyire tiszta fajból származnak…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com