Figyelj, én ma láttam a Shemez, Sechel…Schell… Selmeczi Gabikánkat, láttam, hogy minden egyes kimondott szavát elhiszi, és ezért egyrészt meg vagyok győződve arról, hogy minden gondolata igaz, másrészt azt mondom, hogy minden fasza, az ATV, meg főleg a Kálmán Olga egy kommunista ribanc, aki csak kötözködik, a gazdaság stabil, az alkotmánnyal nincs baj, jegybanktörvény átírva (azt sem tudom, hogy az előző mi volt, de te sem, szóval ne nézzél, büdös ballibsi!) , minden EU-s jogszabálynak eleget teszünk, a makrogazdaság fasza, az export szárnyal, bankok szopjanak, a magán nyugdíjpénztárak meg ott loptak, ahol csak tudtak, a KEHI most lecsap mindenkire.
Tehát, ti mind, blogerek, sajtó, tüntetők, környezetem, nem vagytok mások, mint mocskos buta zsidókomcsik, én meg most fogom magam, és boldogan hátradőlök, mert minden nagyon rendben van.
2014-től meg fidesz szavazó leszek, és nyaljátok ki a seggem!

Ps: Ki lehet ennek a csajnak a férje? Kéne küldeni neki egy üdvözőlapot….

RÁJÖTTEM! Ez nem ér meg egy külön posztot, de most RÁJÖTTEM! Hát köcsög! Azért húzzák le a különböző pótlékokat, azért szopatják a melós szakszervezeteket kik össze-vissza ugatnak mindenféle kollektív szerződés kapcsán, meg mittomén, mert nehogymááá háromszor annyit keressen egy szakadt melós ma magyarországon, mint egy orvos!
Gyökér! Van diplomád? Anélkül nehogymá plazmatévét, meg téliszalámit vegyé, bakker….

Köcsög rabszolga…..

Konrád György azt mondta, hogy 1988-ban az emberek többsége Kádárt választotta volna meg, ha van lehetősége. Majd ehhez bölcsen bólogatott. És ha már ma volt nap képe, akkor legyen ez a nap mondata, mert ha nekije igaza van (reménykedsz, hogy nem, mi?), akkor a fidesz támogatása reális, és nemhogy kormánybomlás lészen itten, de ezek bizony – bárhányan is vagytok a zuccán köcsögök – simán bebetonozták magukat az elkövetkezendő 10évre. Bizony!

Egyébként meg mi van még?

Jah, két napja láttam a zúj Sherlock Holmes mozit. Bibiii… De nem is erről akarok írni, hanem arról, hogy az FBS egy isten. Ugyanis tudok én parkolni. Akkor tudok, mikor kilátok a fejemből, felhőtlen a zéletem, lazaság van, szóval nincs zavaró tényező, tehát nem tudok parkolni.

Ha be kell vallani, akkor be kell vallani…

Parkoltam. Illetve meg akartam eme tevékenységemet szüntetni egy kiparkolással. Az a jó a belvárosi bevásárlóközpontok parkolóiban, hogy ugyebár meg van a törvény által meghatározott parkoló méret, ebből levesznek öt centit (mert kiazahülyeakieztleméri?), így befér még 30 autó, és ezt még megspékelik betonoszlopokkal, nehogy rád szakadjon a bevásárlóközpont. Namost, jön az, hogy ide bepréseltük magunkat, de ki kőne gyünni. Kormány fordít, tükör néz, mondom kimegy ez. Nem ment ki. Reccs. Nem nagy reccs, csak khiriiipftttreccs. Nem fér ki, bazzeg! Harmadszorra kiment (nem röhög, kussol!). Majd azt látom, hogy lóg a cucc. Mármint a tükörlap.  A burkon egy büdös karcolás se. Ekkor kezdtem el fejben számolni. Bontóban a tükör a régihez volt 25e, ehhez van 30. Színben úgyse lesz, egy elem 25 fújás, plusz festék, stb. legyen 60. Egy parkolásért 60 rongy azért nem óóccsóó, mi?

Namondom, ma világosság van, orkán szerű széllel megspékelve, nézzük hát mi is történt. Az történt, hogy abban a szopadék tükörben három műanyag felfogatási pont van, mi a tükörlapot a tükörforgató motor előtt tartja, és az egyik, valószínűsíthetően az első  khiriiipftttreccs alkalmával megadta magát. Velem nem baszol ki, köcsög! – felkiáltással, némi tisztító- és levegőspray felhasználásával, meg egy nagy kupac FBS segítségével megspóroltam 60 rongyot. És még elektromosan is működik. Hívjál ezentúl Mekk Eleknek!

Yuhééé! Üdv a hülyék között, kik nem tudnak vezetni!

 

Jah, meg még az van, hogy Strike Back.

Mármint nem a Birodalom Visszavág, hanem ez egy sorozat. Te figyel, ha még egyszer valahol meghallom, hogy valaki, esetleg valami, ezt a cuccot akár elnagyzolva is, de a 24-hez viszonyítja, esetleg megpróbál valami párhuzamot felhúzni a két sorozat közé, vagy akár említést tesz a kettőről, egy gondolatban, akkor azt az embert én elrablom, elrabolom, elviszem egy mély, dohos, sötét pincébe, rákötözöm egy székre, és két hétig Szandi összest fog hallgatni, a szünetekben pedig  Schmitt Pál válogatott beszédeit! Ez kurvaisten… Néha már annyira szar, hogy azért is nézed, hogy fájjon. Annyi köze van a 24-hez, mint Selmeczinek az okos nőhöz…. Arra is rájöttem (ez a rájövések hete), hogy Walking Dead 2.évada pont azért volt botrányosan rossz, és nézhetetlen, mert Andrew Lincoln – ki a Strike Back első évadát is jegyzi félig – egy szar színész.

 

Megint más.

Tegnap kategorikusan kijelentettem, hogy nem, ettől az évtől kezdve nem vagyok hajlandó otthonról bejárni egy, másfél órás értekezletekre a céghez.  Nem! Az még hagyján, hogy nem hangzik el ott semmi, csak szájtépés, minek eredménye az epe íze, mi felkúszik a torkodon, de négyhúsz a benzin, köcsögök! Azt meg én (még) nem lopom.

 

Már csak az van, hogy őőőő…. azt nem tudom, hogy – ugyebár változtak a cafeteria szabályok – a kurva anyámba van 30,94%-os teher a fennmaradó, három hónapnyi pénzemen? 21ezret valami gyökérnek befizetek három hónap alatt, de nem tudom miért! Hhhőőőőő?

Ne válaszold meg, nem érdekel!

Tagged with →  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com