Stephen King rátapintott a lényegre, mikor azt mondta, hogy ha az amerikaiak többet olvasnának, akkor nem lehetne most Trump az elnökük.

Trump lett. Na és? Nem ő az első idióta. Kettő (bocs, három!) esetben került Bush néven valaki  Washingtonba, volt egy Reagan, Johnson (ohhh…egek!), és biztos nagyon sok nevet tudnának mondani azok, akik ismerik az amcsi belpolitikát.

2016 ilyen év. Nem, ez nem jó! 2016 olyan év, amikor az olvasottak rádöbbennek végre, hogy kevesebben vannak a bolygón. Már ha eljutnak a rádöbbenésig, és nem tépik szét dühükben a könyveiket, majd mennek el vietnámi halásznak. Cumi!

Tényleg az a legjobb lépés, ha az olvasottak felülnének egy űrhajóra, és elhúznának innen a picsába. Majd visszajönnek 3-400 év múlva, újra benépesíteni a bolygót, addig meg legyen meg a hülyék akarata.

2016 olyan év, mikor az angolok rájöttek, hogy kiléptek az EU-ból, az amcsik elhitték, hogy Trump reformokat hoz, és itthon még mindig Orbán a legnépszerűbb vezír. Ilyenkor az ember gyermeke leül egy nagy hegy peremére, lenéz, és azt mondja: Úgy kell nektek!

Tudsz mást tenni? Kimész a parlament elé, és az izzó szemű „fiatal demokratának” meg tudod magyarázni, hogy az a faszi, ott a pódiumon olyan dolgokat művel, hogy annak hosszú távú következményeibe (persze azt már nem éri meg a fiatal demokrata) csúnyán bele fogunk dögleni? Meg tudod magyarázni az angol parasztnak, hogy az EU-ból való kilépéssel olyan döntést hozott, mivel halálra szopatja az utána lévő generációkat? Meg tudod mondani az amcsiknak, hogy olyan eszmék mellett voksoltak, mik nagyjából minden olyan ellen van, mit a józan ész elvisel? Dehogy tudod…

A bolygón többségbe kerültek azok, kik szeme csak valami nagyon durva sokkhatás alatt tud megnyílni. Mondjuk kell hozzá egy háború, vagy egy bazi nagy kődarab az égből. De akkor is az első menedékük az az illuzionista lesz, kire rábízták a sorsukat, majd azt követően (talán) jön a „minket ez átbaszott” című megvilágosodás. Szép szavakkal, logikával, meggyőzéssel nem mész semmire. Ez egy ilyen világ lett.

Ha nézted tegnap az NBC-t, akkor láthattad Lester Holt átalakulását, ahogy megzavarodott a szitutól, miközben kordában kellett tartani az élő egyenes adást. A stúdióban lévő fiuk, lányok bel-, és külpolitikai tudása valószínűleg megtöltene pár könyvtárat, és mégsem ért szart sem (mire valamikor hajnali 3 felé kezdtek rádöbbenni). Azért, mert a stúdióban lévő fiuk, és lányok ugyan olyan szemellenzős barmok, mint politikusaik, irányítóik. Ők még minidig azt hiszik, hogy az olvasott emberek többségben vannak. Úgy beszélnek, úgy kommunikálnak, mintha teljesen egyértelmű lenne a hülyékről, hogy hülyék. PONT, mint itthon az ellenzéknek nevezett izéé. Beül a kamera elé a barom, vagy felmegy az ellenzéki tüntetés színpadára, és úgy kommunikál, mintha otthon lenne. Hát nem! Itt az nyer, akinek a mondandója belefér egy sms, vagy egy tweet üzenetbe. És mindig is az nyert. Ha elkiáltod magad, hogy TÁMADUNK, akkor lerohan a tömeg mindenkit. Ha kiállsz a tömeg mellé, és 20 percig vezeted fel a „TÁMADUNK”ot, akkor a banda egyik része elkezd viccet mesélni a banda másik felének, majd jön az, hogy valaki nyit egy sört.

Kiírnám nagy betűkkel, hogy ÉBRESZTŐ, de ennek több okból sincs értelme:

  • Lassan 2800 leütött karakternél tartok, és te már 200-nál elfáradtál
  • Ha mégsem, akkor tudod miről beszélek, és csak téged ismétellek
  • Akinek szólna ez, az úgysem jön ide

Szóval, hajrá Trump szavazók, legyen igazatok! Hajrá Orbán szavazók, nektek is! Az a baj, hogy van két feltétel, mi nem képes teljesülni egyszerre a bolygón, így nem mehetek oda.  Az egyik a nagy sebességű internet kapcsolat a torrent szerverekhez, a másik pedig az idiótamentesség. Vagy-vagy, de így egyszerre…

Tagged with →  

2 Responses to Amerika választott. Na bumm… Legalább nem csak nekem szar a 2016.

  1. Sir Artemon szerint:

    Apa, ezt most nagyon fejéntaláltad…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com