Te, ha az álom arról szól, hogy két-három hét alatt összegyűlik benned minden faszság, majd azt egyszerre, egy csomagban megkapod, úgy bele a képedbe, egy, ámbár komplett, de annál szürreálisabb történetbe, akkor kösz, de többé egy percnyi álomra sincs szükségem.

Le sem írom…. és ez asszem elmondd mindent….

Más.

Kéne írnom ide egy mesét, miben a királyfi….

Már csak az a kérdés, hogy égessünk e fel mindent, vagy ne?

Ebben csak két dolog akadályoz. A másik az lenne, hogy tök elfoglalt vagyok, de ez most az elkövetkezendő 4napban nem fenyeget….

3 Responses to Álmodik, bakker…..

 1. Zena szerint:

  Te! Kíváncsi lennék az álmodra, mivel azt gondolom nagyképűen, hogy az enyémet ez esetben nem überelheti senkié, és ciki nem ciki de leírom. Szóval képzelj el mondjuk egy beteg sci-fi paródiát, már a berendezések, színek, hangok olvasatában. De ebben a qrva filmben bizarr amolyan toi-toi wc-hez hasonló klotyók voltak. Na egy ilyenben voltam álmomban, és hű meg haa, milyen klassz minden (közel sem tükrözve a valósagot), mikor egyszercsak mindenhonnan, ahonnan jöhetett, elkdezdett ömleni a…hát őőőő…szóval a szar b+. És én ott álltam halál szarosan. Erre ébredtem fel. És nem nevettem valahogy, csak most ahogy íreom.
  Remélem ha ok-okozati összefüggés van az álomban, akkor Qrvara naggggyonnagggyon jó dolog fog mostan velem történni.
  Ugye így lesz?
  Így lesz!

  ómmmmmmm…….ómmmmmmmmm…..

  Zena voltam, e beírás után írhatom talán, Zap exbarátja…

 2. Krisz szerint:

  Ja ez az! Nem fair!! Egy ilyen topicban kötelező megírni, hogy mi volt az álom!! 😛

 3. Zaphod szerint:

  [Zena]: Az enyém többszereplős volt, meg volt benne olyan, hogy lekapcsoltak a yardok, és közölték, hogy ebből biza tárgyalás lesz, meg eltévedés is volt, de szar… szar nem ömlött rám.

  Persze! Jó dolog fog történni. Mondjuk betolat véletlenül a kertbe egy toi-toi szállító teherautó, és beborítja a cuccot. Ez azért jó, mert a szép zőőőd gyepet nem köll trágyázni ebben az évben. 😉

  [Krisz]: Neem lehet, mert Zena szara a végén ide borul ki, és most (2011.05.06 19:06) ehhez nincs kedvem. 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com