Eszemben sincs írni azokról az emberekről, kik a saját nemükhöz vonzódnak. Én leszarom. Egy pillanatig sem érdekel, mert TUDOM, nem az jellemez, nem az mutatja meg milyen ember vagy, hogy ki mellett ébredsz. Nem! Ez hülyeség! Nem az mutatja meg, milyen ember vagy, hogy aki mellett ébredsz, az milyen nemű. Igen, így már jobb.

Elmondom viszont, hogy pl. kik nem melegek, vagy legalábbis nem erről híresültek el.

Most azt hiszed, hogy jövök Hitlerrel, Sztálinnal, Maóval, mi?

Theoneste Bagosora, Augustin Ngirabatware, Anatole Nsegiyumva, Alloys Ntabakuze, Protais Zigiranyirazo, Félicien Kabuga, Augustin Bizimungu. Ez a hét pali azon több tucat ember közé tartozik, kik elkövették, illetve elősegítették korunk, vagy írott történelmünk, legdurvább népirtását. 100 nap alatt Ruandából csináltak egy vágóhidat. Majd’ 1 millió embert mészároltak le, nagyrészt bozótvágó késekkel. Nem számított a kor, a nemiség, sőt, még az etnikum sem, hiszen aki nem volt hajlandó gyilkolni, azt is levágták. Azok sem voltak melegek, kik visszautasították a segítségnyújtást. Kik végignézték, ahogy a megvadult tömeg gyerekeket mészárol a nyílt utcán azért, mert ők épp MÁSOK voltak. Nem melegek, csak más etnikum. Nem fűződött gazdasági érdek a segítségnyújtáshoz…

Aki nem volt meleg, és hálát adhattok a sorsnak, amiért nem jutott hatalomhoz, az a nagyanyám. Ha ő (nem mondom, hogy isten nyugosztalja, mert ilyenkor reméli az ember, hogy van pokol, és a picsa ott ég már vagy egy évtizede…), valamilyen magasabb hatalom segítségével, döntés, avagy legfőbb döntéshozóvá vált volna, akkor nektek végetek… A rabszolgasorsot nem TV-ben, hanem élőben követed végig, az kurvaisten…

Viszont elmondom, hogy ki meleg. Annie Leibovitz. 65 éves. Van egy 13, és két 9 éves kislánya. A meleg Annie Leibovitz, korunk egyik legjelentősebb fotográfusa. Jelenleg, az Artnet aukcióján a 84-ben készített Whoopi Goldberg utónyomat dedikálva, 1,6 milliónál (Ft) tart. 1,8 millió a becsült alsó ár. John Lennon halála napján készített fotó (dedikált utónyomat) 3,5 millióba fájt a vevőnek. Senkit nem érdekel, hogy Annie Leibovitz leszbikus. Viszont sokan – köztük én is – irigylik Annie látásmódját.

Noh, de térjünk  a lényegre! Az összes homofób baromnak üzenem, hogy a Budapest Pride 2014-es rendezvényén nem öltek meg. Sőt, nem is lettem meleg. Melegem volt, mert nyár van, de eskü, hogy nem “fertőztek” meg. Ugyan az a heteroszexuális, radikális ateista, idióta barom vagyok, mint voltam. És köszönöm, jól éreztem magam!

Erről jut eszembe! Jöttünk-mentünk a szlovénoknál, és jött a beszólás: Ha most mi jók lennénk, akkor egyből mennénk is haza. DE MI NEM AKARUNK JÓK LENNI!

És akkor következtetek ebből mindjárt, figyelj. Valószínűleg az is közrejátszott a jól-érzésemben, mert nem akarok JÓ lenni. Irtózom a társadalmilag elfogadottól, a hovatartozástól, az eszmerendszerektől, és még nagyon sok -tól, -től…. A világnak színesnek, változatosnak kell lennie, legalábbis én ABBAN AKAROK élni, én azt fogadom el. Aki pedig rám kényszeríti a társadalmilag elfogadottat, a zavaros jelképeket, a hamisított vallástörténetét, saját dogmáit, azok ellen én a saját eszközeimmel küzdeni fogok. A saját eszközöm jelenleg a kép.

Íme a szőrnyű, és rémes gyülekezet (plusz a sok agymosott liberális köcsög, ugye…), kiktől óvni kell a gyermekeiteket, a világot, kikről már most úgy beszéltek, mintha ők hoznák el az armageddont. Jahh.. Heil!

Szörnyű képsorozat volt, mi? Miután elborzadtál, meg kell mutatnom, hogy milyen az élet a rácsok mögött. Amúgy a rácsok mögött nem sok minden van. Csak hisszük, hogy ott sokan, rengetegen állnak. (Nagyon szerettem volna egész közelről megnézni azokat, kik “az igazi” értékekkel rendelkeznek, de az indulás csúszott egy jókorát, nem tudtam az érkezési pontra menni, mert várt a gálya.) Amúgy dupla Heil!

Tagged with →  

2 Responses to Akiktől féltek – Budapest Pride 2014…

  1. szerint:

    Nagyon sajnáltam, hogy nem tudtam elmenni, de pont egy másik programon voltam. Jövőre megyünk együtt?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com