Kézzed el, hogy hajnalban díjat kaptam. Kreatív Blogger címűt.

Én még soha, de soha az életemben semmiféle díjat nem kaptam senkitől, és ahelyett, hogy beleszarnék, bokáig meghatott.

Viszont ennek a díjnak vannak ám szabályai is, miket csak félig tudok teljesíteni, mert…. De majd meglátod:

1. meg kell köszönnöm a díjat annak, akitől kaptam.
2. a logót ki kell tennem a blogba.
3. be kell linkelnem azt, akitől kaptam.
4. írnom kell magamról 7 dolgot.
5. tovább kell adnom 7 “blogbarátnak”.
6. be kell linkelnem őket.
7. megjegyzést kell hagynom náluk, hogy tudjanak a díjazásról.

Szóval, az utolsó pontokat teljesítetlen hagyom, mivel még piszok kevés blogot olvasok, mik összesen nincsenek heten, nemhogy még közöttük válogassak is, majdan dicsérjem őket kreativitásuk okán.

Akkor kezdjünk bele:

Sottovoce! Köszönöm aaaaz elismerést, így ismeretlenül is.

A logót kiraktam, te többet ilyet ne küldjön senki, mert randa.

Ő az, kit meg10telt.

A hét dolog, mit írok magamról:

– A zelső: Teniszkarrierem valószínűleg nem csak a tehetségtelenségemen úszott el csöpp koromban, hanem ebben nagy része lehetett Sandokannak, a maláj tigrisnek is, ki mindig akkor gyakta az ellent, mikor nekem edzésre kellett mennem. Emiatt én gyakran voltam sérült. Testileg, nomeg lelkileg is.

– Az második: 6 éves korom környékén egy másik hat éves nőszemély már a megrontásomon dolgozott, mikor a nagyapámék fürdőszobájába behúzott, lekapcsolta a villanyt, és azt mondta, hogy csókolózni fogunk. Ő tudta hogy kell. Én még nem. Aztán megkérdezték, hogy mit csináltunk a sötét fürdőszobában.

– Ez biza a harmadik: Az előrző (akkoriban) roppant kínos témához kapcsolódik, hogy rettentő sokáig reménykedtem abban, a gyerekcsinálás csók útján történik, és nem kell ennél sokkal borzalmasabb dolgot művelni.

– Negyedik se maradjon ki: 6.-ban beleszerettem a biológia tanárnőmbe, de a rohadéknak már volt férje, és nem vette a lapot. Sokáig nem hevertem ki ezt a sérülést.

– Álljon itt ötödikként: Huszonévesen megtudtam, hogy milyen kellemetlen egy autó csomagtartójában utazni, télen, egy rövidgatyában, pólóban, és papucsban. Azt nem tudtam meg, hogy milyen látványt nyújthattam, mikor kispest közepén megálltak, kinyitották a csomagtartót, és én anyázva, széttörve kimásztam. A hidegre emlékszem, és arra, hogy igazán megtanultam káromkodni.

– Légyen hatodik: Életem legborzalmasabb szexuális élménye a szüzességem elvesztése volt, 16éves koromban. Megfogadtam, még egyszer egy nő többé nem kérdezheti meg, hogy dugtam e már valaha…

– Ééés héét: ….mit írjak, mit írjak…. Szerintem a világ legcsodásabb állatai a cápák, és addig nem akarok megdögleni, míg nem úszok közöttük mindenféle ketrec, vagy egyéb szarság nélkül.

Éééésss…. Ez volt a 100. poszt ezen a blogon!

Juhé, juhé, pezsgőpukk, üdvrivalg!

Tagged with →  

One Response to Aahhh… hogy én? Díjat? Kreatívat?

  1. sottovoce szerint:

    kabir bedi az enyimééé:)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com