Szóval, ülök, és nézelődök a hírek, cikkek, interjúk között, és látom Kálmán Olga megint vért köpetett valami barommal. (Kezdem imádni a csajt)

Mivel minden hírről lekések, így hát elkezdtem visszalapozgatni, és látom Shcrel… Schergili…. Scheiring interjút. Lássuk mit akar eme ifjú titán, és hogy izzad a reflektorban.

Nah, nattyon gratulálok az LMP-nek.

Tényleg! Kurva nagy ötlet volt, hogy beadtatok egy lézerblokkolós módosító törvényt. Fasza! Most akartam venni, köcsögök!

Érted? Nyakig áll a szar ebben a csöpp országban, erre fogja magát a barom, és nem kardtort ránt az már annyiszor emlegetett, és annyi felháborodást keltő, lassan számoltatatlan törvényről, miknek a lényegét, és negatív hatásait PONT az ellenzéknek KÉNE a nyilvánosság elé tárni, méghozzá érthetően. Nem! Megragad egy bulvárt, abból kiemeli az eszközt (nem, nem a személyt, nehogymár bántsuk a kormányzó párt fejesét), és hogy lássuk, azért dolgoznak valamit az egymilliónégyszázakárhányezerért, hát módosítani akarnak. És már megint ki van megszopatva? Na ki?

Lehet más a politika, mi? Ahham…. Csak ebből kurvára nem látszik semmi. Ennyi erővel átülhetnétek más padsorba is gyerekek. Nem is kell külön kérni, hogy olvadjatok be.

Ha geci akarnék lenni… Miért ne akarnék? Kurvára könnyű ezeknek a kölyköknek ott ilyenért lobbizni, mikor csak imitált osztályharcuk van, és egy BKV bérletük, viszont elképzelésük arról nem sok, hogy mikor jön össze annyi pénz a mímelt világmegváltásból, hogy legalább azt a minimális 20ezer kilométert leautókázhassák a svájci forint alapú hitelből felvett 8éves suzukival.

Ti is mindannyian bekaphatjátok!

Most akkor biztos felrémlik egy olyan mondat a gondolataid között, hogy miként képzelem én azt, hogy jogszerűen használhassunk ilyen eszközöket, és hogy merészelem én be nem tartani a hatályos KRESZ paragrafusait, mikben benne foglaltatik a sebességkorlátozás bizonyos útszakaszokra.

Ha felmerül, akkor könyörgöm, ne írd le!

Mert akkor jöhetnék a “véletlen” otthagyott sebességkorlátozó táblákkal, mik mögött “véletlen” ott áll a yard, a szemérmetlenül, sápoljunk, a vakok, és gyengén látók szervezete telepíti a jelzéseket az utakra, a tutira a sok vasárnapi vezető miatt van a balesetek 50%-a, a lassú haladást, forgalom akadályozását még soha nem büntették szövegekkel, és csak sárdobálás lenne belőle. Hagyjuk el!

Viszont 2008 tavaszán részt vettem abban a KRESZ buliban, ahogy a cél nem volt más, csak annyi, hogy 5 napig próbáld meg betartani a szabályokat, méghozzá pontról-pontra.

Ez lett az eredménye:

2008-04-22 07:11:22

Csak annyit szeretnék megjegyezni….

…, hogy ez a kresz hét nem csak engem fog idegileg kicsinálni, hanem a mögöttem lévőket is.

Ma egy négykerekű talicska, a maga 42 lóerejével úgy előzött meg (mikor már tudott a szerencsétlen, mert addig tolt), mint ha az élete múlna rajta.

Kemény napok lesznek ezek….

2008-04-22 19:10:27

Második nap.

Kezdem megszokni, hogy lehúzódok a rohanó világ elől. És közben figyelek. Elmondanám, hogy ….. hány autót is néztem meg? ….. mondjuk úgy 200-at, míg beértem a gályára, s egyiken sem láttam a matricát.

Így azt kell mondanom, hogy az egyik tegnapi beszólás, a “Megyünk a csorda után, köcsög?” nem állta meg a helyét. Mert ilyen is volt ám.

Viszont azt is kell mondanom, hogy egy ilyen buli, mi tényleg nem kerül senkinek semmibe, nem kell érte eladnod a lelked, nem sérül csöpp önérzeted, nem fűződik érdekhez, politikához, nemzetiséghez, nincs kapcsolatban vallással, bőrszínnel, meggyőződéssel, mégsem buli egy országban, akkor ott valami kibaszott mód el van baszva.

Mit is kéne tenni?

Csak megszokni egy hétre, hogy betartod azokat a dolgokat, mik máshol evidensek. Tudod, azokban az országokban, amikre irigykedsz, hogy ott milyen jól élnek.

Ps: Jah… most egy olya ember ugat okosságokat, kinek volt már az M7-es 18perc. Csak mondom….

2008-04-23 05:52:50

Hétfő reggel felszereltetek egy kibaszott gallytörő rácsot, és az összes kis buzira vadászni fogok, ki ezen a héten kóstolgatott!

Majd én megmutatom, hogy miként kell tolni!

2008-04-24 14:54:33

Ma reggel végignéztem a közlekedési táblákat a gyorson. Mert hát mégiscsak 10éve járok arra, hát csak ne haljak meg, míg nem tudom mi ott a rend. “Ami a csövön kifér” táblát természetesen nem láttam, de megakadt a szemem valamin. Ahogy felmész, szembe találkozol egy olyannal, mi valamit felold. Hhhmmm….. Mit is? (erre még nem jöttem rá.)

Majd kapsz még egy ilyen feloldást, anélkül, hogy lenne mit. Mindegy, minden alól fel vagyunk oldva, így hát fénysebesség fölé kapcsolhatunk (természetesen nem ezen a héten). Ezek után jön egy 50-es tábla, majd mégegy. Most akkor elő kéne vennem a KRESZ könyvet, hogy megtudjam, leálló sáv is oldja a táblát, vagy csak kereszteződés. Mert ha nem, akkor biza nekem onnantól végig 50-el kell végigmennem. Ami után valahol megfogna egy piros, akkor ott engem kirángatnának a verdából, és agyba-főbe vernének. Már csak az nem tiszta, hogy ha nekem kifelé menet csak 50, akkor befelé menet miért 60? Mert ha kimész a városból, akkor annyira már nem sietsz?

2008-04-29 07:08:19

Szóval, tegnap este sikeresen levakartam a szeretem a kreszt matricát. Már totál ideje volt, mert az elmúlt hét nem csak engem, de kedvenc autómat is megviselte, ugyanis igencsak olyan hangja volt, mint ha fulladásos halált szeretne halni pillanatokon belül.

Ennek örömére ma a gyorson tényleg gyors voltam. De esküszöm, hogy 190-nél többet nem mentem (végülis ki kell égetni azt a sok felesleges lerakódott dolgot a kipufogóból, nemde?)!

Facebook Twitter Tumblr

One Response to A zeLeMPé most beattya…

  1. Rigó szerint:

    Hááát, szíved joga trágár tahónak lenni a blogodon és olyan arcokat fikázni, akik – bár nem ezt akarták – most mégis megpróbálnak tisztességet verni a közéletbe és bizalmat az emberekbe. Lelked rajta. Eggyel több fikagép már nem oszt vagy szoroz.

    Biztosan nem politikai telitalálat egy ilyen sajtóközlemény, de a drága Lázár uram ezután végre leadta az S8-asát, amire közpénzen vette a lézerblokkolót. Mindenki tudta kiről beszélünk, csak személyeskedni nem elegáns dolog.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com